Cofanie się instalacji CorelDraw12 Trial.

Szukałem na forum ale nie znalazłem czegoś takiego.
Mam plik instalacyjny CorelDraw 12 Trial, działał on sobie normalnie i instalował a teraz jestem po reinstalacji systemu no i wiadomo wszystko trzeba od nowa.
Zaczynam instalować wszystko się pięknie robi jak trza, pliki na dysku sięumieszczają i skróty, następuje rejestracja do rejestru WinXP pro i... 
Na samym końcu chwilka przerwy, potem znika przycisk CANCEL i wyświetla się napis Rolling back actions i beleczka postępu się cofa, giną wpisy, pliki i skróty, potem pisze że instalacja została przerwana przed jej zakończeniem i żebym powtórzył w innym czasie... Oczywiście to jest pic i "inny czas" nic nie daje. Co jest nie tak??? Próbowałem cofnąć zegar systemowy do 2004 roku i nic. Jestem w kropce :(.

Odpowiedzi: 1

Sprawdź czy w katalogu Windows\System32 jest plik regsvr32.exe. Jeżeli nie, to należy go przywrócić z płyty instalacyjnej tudziez z Service Packa - poleceniem expand (szczegóły w helpie systemowym lub na forum - po wpisaniu expand w szukaja)
Żółty
Dodano
14.09.2006 23:42:39
  • BartolomeoPL 15.09.2006 01:07:58

Niestety&nbsp;ten&nbsp;plik&nbsp;jest&nbsp;na&nbsp;swoim&nbsp;miejscu.<br />A pr&oacute;bowałem jeszcze tak:<br />Po instalacji robi kr&oacute;tką przerwę przed usuwaniem i wtedy ctrl+alt+del i wywaliłem proces instalatora.&nbsp;Już&nbsp;się cieszę&nbsp;że&nbsp;wszystko&nbsp;jest&nbsp;a&nbsp;tu&nbsp;niespodzianka,&nbsp;po&nbsp;jakichś 10&nbsp;sekundach&nbsp;znikło&nbsp;0_o. <br />

BartolomeoPL
Dodano:
14.09.2006 20:27:24
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1