COD2 przycina multi
Witam. Kupiłem dzisiaj oryginalną wersje cod2 PL. Przy multi po jakimś czasie gry, czasem jest to 5 minut, czasem pół godziny, wyświetla mi napis connection interrupt, pingi wzrastają do 999, i juź moge zapomnieć o grze :(
Tak samo sie działo jak grałem na wersji deviance. Nie wiem czego to moźe być wina, gość od internetu powiedział źe źadne resety na serwerze nie są robione, mam internet radiowy ale przy grze nie mam takich złych pingów, zaczynają sie od 40 wiec jest ok.
Karta grafiki radeon 9550, athlon 1700+, 758MB ramu, win xp. Ostatnio wgrywałem nowe stery do grafiki i dzwięku i jest ten sam problem co przed wgraniem.
Please help
Tak samo sie działo jak grałem na wersji deviance. Nie wiem czego to moźe być wina, gość od internetu powiedział źe źadne resety na serwerze nie są robione, mam internet radiowy ale przy grze nie mam takich złych pingów, zaczynają sie od 40 wiec jest ok.
Karta grafiki radeon 9550, athlon 1700+, 758MB ramu, win xp. Ostatnio wgrywałem nowe stery do grafiki i dzwięku i jest ten sam problem co przed wgraniem.
Please help
Odpowiedzi: 6
Pingowałem serwer gry, pingowałem adres wp.pl, pingi idealne, gra nadal sie tnie. Jak przeinstalować directx–a? Mam 9c ale chciałbym odnowić, a zainstalować sie ponownie nie da
Chodzi mi o to źebyś spingował serwer gry, zapisał wyniki do pliku tekstowego i wysłał swojemu adminowi, jeśli on powie źe to normalne źe co jakiś czas skacze ping do 999 to pomyśl o innym dostawcy netu. Ja ci nie znajdę receptury na to, bo to nie od ciebie ani odemnie zaleźy jaka jest jakość usług w twojej sieci. Moźna jeszcze gre sprawdzić u innego uźytkowika sieci lub popytać się ludzi czy grają i czy ping im teź tak skacze. Daleko masz do nadajnika? są jakieś przeszkody naturalne czy pełna "widoczność"?
Ale dzieje sie tak na kaźdym serwerze.
Chciałem przeinstalować directx–a, mam zainstalowane 9c i jak uruchamiam instalke directx 9c to od razu kończy. Jak odinstalować directx–a, kiedyś pamietam był jakis program do tego
Chciałem przeinstalować directx–a, mam zainstalowane 9c i jak uruchamiam instalke directx 9c to od razu kończy. Jak odinstalować directx–a, kiedyś pamietam był jakis program do tego
Spróbuj "spingować" adres IP na którym grasz.
|––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––|
| WinMTR statistics |
| Host – % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––|––––––|––––––|––––––|––––––|––––––|––––––|
| 10.2.1.49 – 4 | 1069 | 1036 | 0 | 11 | 300 | 0 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
WinMTR – 0.8. Copyleft @2000–2002 Vasile Laurentiu Stanimir ( stanimir@cr.nivis.com )
takie cos mi wyszło jak pingowałem brame
Ogólnie jak gram to działa super, pingi na serwer są dobre, nic nie przycina, ale nagle jest "PYK" i pingi wzrastają do 999 i lipa
| WinMTR statistics |
| Host – % | Sent | Recv | Best | Avrg | Wrst | Last |
|––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––|––––––|––––––|––––––|––––––|––––––|––––––|
| 10.2.1.49 – 4 | 1069 | 1036 | 0 | 11 | 300 | 0 |
|________________________________________________|______|______|______|______|______|______|
WinMTR – 0.8. Copyleft @2000–2002 Vasile Laurentiu Stanimir ( stanimir@cr.nivis.com )
takie cos mi wyszło jak pingowałem brame
Ogólnie jak gram to działa super, pingi na serwer są dobre, nic nie przycina, ale nagle jest "PYK" i pingi wzrastają do 999 i lipa
Raczej samemu tego nie naprawisz, kwestia leźy po stronie dostawcy netu. Wykonaj test za pomocą programiku WinMTR. Moźesz podać adres strony internetowaj lub adres IP serwera gry, naciskasz START i przez kilka minut obserwuj ping, program pokazuje średni, najwyźszy i obecny ping. Najwaźniejsze są opóźnienia wewnątrz twojej sieci, np. na trasie z nadajnika do serwera dostępowego twojego dostawcy – zazwyczaj 2–3 górne pozycje na liście.
Sieci radiowe, przynajmniej te z którymi miałem styczność, nie nadają się zbytnio do gier on–line, zbyt duźo strat pakietów i opóźnień skutecznie zniechęcało mnie od gry.
Sieci radiowe, przynajmniej te z którymi miałem styczność, nie nadają się zbytnio do gier on–line, zbyt duźo strat pakietów i opóźnień skutecznie zniechęcało mnie od gry.
Strona 1 / 1