CoD 2, nie startuje :/
witam..
ostatnio wzieło mnie znowu na cod2, wiec odkurzyłem plytke i zainstalowałem... i zonkas ;/
nie dziala..
a oto co mi sie pojawia:
i jeszcze takie cos, choc watpie zeby z tego cos wynikalo :/ :
jakis czas temu dzialalo wszystko normalnie, wiec jestem zdziwiony :/
zainstalowalem najnowsze sterowniki, od wszystkiego do czego moglem zainstalowac.. zainstalowalem tez na nowo windowsa, no i nic sie nie zmienilo..
mial ktos taki sam problem i go rozwiazal ? albo wie jak to naprawic ? prosze o pomoc :)
tia
moj system to: rad 9600xt, cel d 2,4@3.2, 2x256 ddr400, winxp sp2, na czystej i sp1 tez sprawdzalem, to samo :/
ps. jak odpalam single player to dzieje sie to samo..
ps2. z patchem 1.01_intel tez probowalem, nie dziala :|
ostatnio wzieło mnie znowu na cod2, wiec odkurzyłem plytke i zainstalowałem... i zonkas ;/
nie dziala..
a oto co mi sie pojawia:
i jeszcze takie cos, choc watpie zeby z tego cos wynikalo :/ :
jakis czas temu dzialalo wszystko normalnie, wiec jestem zdziwiony :/
zainstalowalem najnowsze sterowniki, od wszystkiego do czego moglem zainstalowac.. zainstalowalem tez na nowo windowsa, no i nic sie nie zmienilo..
mial ktos taki sam problem i go rozwiazal ? albo wie jak to naprawic ? prosze o pomoc :)
tia
moj system to: rad 9600xt, cel d 2,4@3.2, 2x256 ddr400, winxp sp2, na czystej i sp1 tez sprawdzalem, to samo :/
ps. jak odpalam single player to dzieje sie to samo..
ps2. z patchem 1.01_intel tez probowalem, nie dziala :|
Odpowiedzi: 11
Rebe:
bor_belial – ani nie gram,ani na Intelach się znam, ale ...... probowałeś sprawdzić co się dzieje jeźlei sprzęt nie jest podkręcony?
Z informacji wynika, źe tylko CPU,ale .... pewnei skoro on to i zaraz się okaźe, źe coś jeszcze.
podkrecony jest proc, pamieci.. wszystko co moze byc :twisted:
ale.. wczesniej to proca mialem nawet na 3.6 i wszystko dzialalo :)
Peter_l:
Płytka porysowana?? Jakieś błędy w przeszłości z odczytem płyt?? Mogło się zdarzyć tak, źe płytka jest poharatana i CD–ROM niby odczytuje, ale jednak błędnie.
plytka ma kilka rys, mam bardziej "dojechane" i wszystkie dzialaja, odczytuje poprawnie i all dziala z nich... lecz sklaniam sie do tej teorii, bo pozyczylem od qmpla cod2 "legalna–inaczej" i dziala, wiec cos musi byc nie tak z moim dvd.
ps. stronka nie dziala :|
juz mi cod2 dziala, niestety nie tak jak bym sobie tego zyczyl, ale darowanemu koniowi nie zaglada sie w zeby..
dzieki za pomoc :]
gusioo – weź ty się za przeproszeniem odwal ode mnie w końcu. Chcesz solucję?? Proszę bardzo:
Pytałem qmpli z róźnych clanów i jeden z nich powiedzial źe on miał taki problem i pomogła instalka SP2 – ale bor_belial probowal wiec nie tędy droga. Płytka porysowana?? Jakieś błędy w przeszłości z odczytem płyt?? Mogło się zdarzyć tak, źe płytka jest poharatana i CD–ROM niby odczytuje, ale jednak błędnie.
PS: Moźesz próbować napisać na www.codjumper.pl jak strona bedzie działać.
Pytałem qmpli z róźnych clanów i jeden z nich powiedzial źe on miał taki problem i pomogła instalka SP2 – ale bor_belial probowal wiec nie tędy droga. Płytka porysowana?? Jakieś błędy w przeszłości z odczytem płyt?? Mogło się zdarzyć tak, źe płytka jest poharatana i CD–ROM niby odczytuje, ale jednak błędnie.
PS: Moźesz próbować napisać na www.codjumper.pl jak strona bedzie działać.
Rebe:Dobra fachowcy od "pojęć" skończcie te piardy.
.
nie jestem fachowcem of pojec wiec moze mi wyjasnisz co znaczy "piardy"
Dobra fachowcy od "pojęć" skończcie te piardy.
bor_belial – ani nie gram,ani na Intelach się znam, ale ...... probowałeś sprawdzić co się dzieje jeźlei sprzęt nie jest podkręcony?
Z informacji wynika, źe tylko CPU,ale .... pewnei skoro on to i zaraz się okaźe, źe coś jeszcze.
Peter_l:tomekbob:ja kiedys mialem to samo z wiekszoscia moich gier ale wystarczylo windowsa przeinstalowac :)
Przeinstalowywanie Windy to sposób lamerski.
To moźe geniuszu komputerowy i rulezujący informatyku podasz jakąś solucję ?
Czy tylko będziesz innym wytykał, a znaczenia słowa lamer to chyba jeszcze nie przyswoiłeś, jak i zasad, które w internecie panują.
Ale czego moźna sie spodziewać po 11 letnim gówniarzu, który uwaźa sie za alfę i omegę.
Zacytuję Ci wikipedię http://pl.wikipedia.org/wiki/Lamer :
Termin wywodzący się prawdopodobnie ze slangu subkultury skateboard skąd przedostał się do słownictwa crackerów, by zostać przyjętym przez część internautów i stać się szczególnie popularnym wśród osób nie uwaźających się za lamerów.
tomekbob:ja kiedys mialem to samo z wiekszoscia moich gier ale wystarczylo windowsa przeinstalowac :)
Przeinstalowywanie Windy to sposób lamerski.
ja kiedys mialem to samo z wiekszoscia moich gier ale wystarczylo windowsa przeinstalowac :)
w84u:W podobnej sytuacji uźywałem cracka NoCD. Bywa, źe pomaga.
tak tez zrobilem, ale nie pomoglo.. uzylem roznych "patchy", miniIMG, crackow NoCD.. nic nie dziala.. chyba bede musial sobie odpuscic.. tylko nie lubie jak mi cos nie dziala :D :twisted:
edit: u kumpla dziala, i to jest wlasnie irytujace, cos jest nie tak z moim kompem, przegralem tez jego dzialajaca wersje, ale to samo..
od innego qmpla dostalem na maila jego exe i dll ale tez nie rusza :/
W podobnej sytuacji uźywałem cracka NoCD. Bywa, źe pomaga.
damiancore:http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=50576
dzieki.. niby wszystko pieknie–ladnie, ale samo to , ze zainstalowalem na nowo winde eliminuje wiekszosc z tych porad :P
no.. w kazdym badz razie, wszystkie 14 nie pomagaja :|
http://forum.centrumxp.pl/viewtopic.php?t=50576
Strona 1 / 1