Co zrobic z systemem?
Zainstalowalem drugi system obok XP, Windowsa 2003 Server, na tym samym dysku tj.D:, czy zeby go teraz usunac wystarczy wejsc w XP i usunac folder z Windowsem 2003 i wpis w pliku boot.ini? Czy trzeba zrobic cos jeszcze?
Odpowiedzi: 7
Czy pomoze zatem opcja naprawy systemu uzyta bezposrednio z plyty z xp?
Albo jest hasło i w takim wypadku ............ męcz się dalej , albo go nie ma i wtedy trzeba enter wcisnąć.
Moźna ównieź po kasowaniu naprawić system inaczej – przeinstalować go – teź wielokrotnie na forum opisywane co i jak.
Moźna ównieź po kasowaniu naprawić system inaczej – przeinstalować go – teź wielokrotnie na forum opisywane co i jak.
Tryb naprawy wiem, konsola wiem, ale jak wchodze w ten tryb to komputer chce haslo administratora, a ja nie mam zadnego hasla ani na Windowsa ani na komputer, z tego co pamietam nikt nie ustawial.Nie moge wziac opcji bez hasla bo mi wyskakuje ze haslo jest nieprawidlowe.
1. Katalog z win2003 usuń
2. Plik boot.ini zmień
3. Odpal komputer z instalacyjnej XP płyty – wejść w tryb naprawy, konsolę uruchomić i w niej komendy fixmbr a następnie fixboot uźyć.
Pozdrawiam.
2. Plik boot.ini zmień
3. Odpal komputer z instalacyjnej XP płyty – wejść w tryb naprawy, konsolę uruchomić i w niej komendy fixmbr a następnie fixboot uźyć.
Pozdrawiam.
Widze co Rebe napisal, ale nie rozumiem.Mozna po polsku i duzymi literami, ja nie informatyk. :lol:
To, co Rebe napisał Ci.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
To co zrobic ,zeby bylo dobrze?? :)
Strona 1 / 1