CO ZA PLIK????
Nie wiem czy na dobre forum zucam temat, ale mam taki problemik trafilem raz na jakas stronke www.coolsearch.com nie pamietam jak sie pisze ale ta strona laduje mi sie ciagle jak wlaczam przegladarke, wywalilem ja z cookie i temp, ustawilem stronke startowa na pusta i bylo ok, ale po restarcie kompa znow ta denna stronka sie laduje, Gdzie te syfiaste pliki sie laduja ze nie moge sie pozbyc tego. POMOZCIE PLEASE!!!
Odpowiedzi: 9
wywalilem juz te wpisy z rejestru i nie widze nic co by sie odpalao jeczcze a stronak sie ciagle laduje oto jej dokladny adres: http://t.rack.cc/h.php?aid=35 a zaraz po tym przelacza na strone www.coolsearch.com jakos tak, wgralem sobie Ad–ware i nic wpisy wywalil odpalam ponownie a to swinstwo dalej siedzi i mnie wqurza. juz nie wiem co szukac.
sprawdz co uruchamia sie w autostarcie i jezeli wiesz co sam system uruchamia to na wyczucie mozesz powylaczac to co jakos dziwnie wyglada a malo tego jezeli, malo tego widac tam cala sciezke dostepu do pliku
/przede wszystkim obserwuje pliki .exe .com .vbs .url
to jest moja metoda
i zawsze tak mi sie udalo rozwiazac problem
/przede wszystkim obserwuje pliki .exe .com .vbs .url
to jest moja metoda
i zawsze tak mi sie udalo rozwiazac problem
Ad–Aware
dzikie za rady juz sprawdzm
mi kiedys takiego byka zrobila jakas wyszukiwarka i wrzucila sie praktycznie wszedzie.
po usunieciu wszystkeigo co przychodzilo mi do glowy dalej byl ten sam problem i wreszcie spojrzalem do listy programow zaisntalowanych i okazalo sie ze zainstalowal sie niewielki programik ktory po kazdym restarcie zmienial strone startowa.
sprawdz to jesli jeszcze tego nei zrobiles;)
pozdrawiam
dugi
po usunieciu wszystkeigo co przychodzilo mi do glowy dalej byl ten sam problem i wreszcie spojrzalem do listy programow zaisntalowanych i okazalo sie ze zainstalowal sie niewielki programik ktory po kazdym restarcie zmienial strone startowa.
sprawdz to jesli jeszcze tego nei zrobiles;)
pozdrawiam
dugi
Sprawdz czy na dysku C: nie ma jakiegoś pliku *.reg.
Ja miałem IE.reg, po usunięciu go wszystko wróciło do normy.
A pozatym skoźystaj z Ad–Aware 6.0
Ja miałem IE.reg, po usunięciu go wszystko wróciło do normy.
A pozatym skoźystaj z Ad–Aware 6.0
Bylo juz na forum.Polecam ten link.
oprócz tych dwóch miejsc, które wymieniłeś poszukaj w głównym katalogu windows
Strona 1 / 1