Co za g... to Panda. PLizz
No poprostu nie mogę odinstalować tego gada źe się tak wyraźę. Nie waźne jak to robię czy to poprzez usunięcie folderu czy odinstalowanie, czy poprzez EasyCleanera, czy poprzez usunięcie w rejestrze nic nie skutkuje
w rejestrze mówi źe nie moźna usunąć wpisu
w dodaj usuń programy nie ma wogóle takiego programu
a jak chcę usunąć folder to taki komunikat Nie moźna usunąć Adiagnst.dll. Odmowa dostępu. Sprawdź czy dysk nie jest przepełniony lub chroniony przed zapisem, lub czy nie jest aktualnie uźywany.
A jak chcę ją uruchomic to Uruchomienie tej aplikacji nie powiodł się poniewaź nie znaleziono VCL50.BPL.
powiedzcie jak to odinstalować
:( z góry dzięki
w rejestrze mówi źe nie moźna usunąć wpisu
w dodaj usuń programy nie ma wogóle takiego programu
a jak chcę usunąć folder to taki komunikat Nie moźna usunąć Adiagnst.dll. Odmowa dostępu. Sprawdź czy dysk nie jest przepełniony lub chroniony przed zapisem, lub czy nie jest aktualnie uźywany.
A jak chcę ją uruchomic to Uruchomienie tej aplikacji nie powiodł się poniewaź nie znaleziono VCL50.BPL.
powiedzcie jak to odinstalować
:( z góry dzięki
Odpowiedzi: 4
jeśli będziesz tak instalował kolejno programy antywirusowe przy niedokońca odinstalowanej pandzie 2004 to za którymś razem windows moze sie nie obudzić lub przywita cie zawieszką na dzień dobry...
No więc tak dalej nie mogę usunąć tej cholernej pandy ale udało mi się zainstalować drugą Panda Platinum 2005 Internet Security (z błędami ale dział), a ta co nie chce się odinstalować to Panda Titanum Antiwirus 2004. W sumie to nie wiem jak to moźliwe ale szczegół I tak jak pisaliście miałem umieścić pliki w kwarantannie ale źaden plik od Pandy nie chce wejść natomiast kaźdy inny tak. Co mam dalej zrobić aby się tego pozbyć czy jest sens instalować np. MKS moźe on usunie te pliki od pandy.
A z trybu awaryjnego udało mi się usunąć wpis z rejestru ale na dysku jeszcze jest. ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
A z trybu awaryjnego udało mi się usunąć wpis z rejestru ale na dysku jeszcze jest. ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
sdcom:format dobry na wszystko :P:P:P:P:
format jest ostatecznością...
Eri_MS:wiec zrobilam normalny format z biosu i znikło =P
A jak sie robi format z biosu :shock: chyba bardziej chodzi ci o dosa, a podejrzewam ze format spod windowsa napewno by go skasował...wkońcu format dobry na wszystko/patrz wyźej/
slawek79:Nie moźna usunąć Adiagnst.dll.
wejdź w procesy i zamknij te które kojarzą ci się z tym plikiem...
i wtedy go usuń...
format dobry na wszystko :P:P:P:P:
Strona 1 / 1