co za Diabli !?!
Mam XP i problem tego typu: Nagrałem sobie płytkę z utworami mp3 u kolegi (WinMe) w katalogu pod nazwą mp3#1 artysta no powiedzmy Jakis Artysta – Jego Plyta odpaliwszy płytkę u mnie widzę coś takiego > mp3_1 > JAKIS_ARTYSTA___JEGO PLYTA
Nogi mi się ugięły jak to zobaczyłem. O otwarciu plejlisty mogę pomarzyć w tym przypadku. Co mam począć?
Nogi mi się ugięły jak to zobaczyłem. O otwarciu plejlisty mogę pomarzyć w tym przypadku. Co mam począć?
Odpowiedzi: 3
Więc czemu u kolegi (WinMe) i u innych W98se wszystko wyglada cacy a na XP to wszystko tak sie pierdzieli??? Czuje, ze ten proble tkwi w ustawieniu jakiejs opcji w systemie a nie sposobie wypalenia...
Plytka wypalona zostala w specyficznym formacie ale niepamietam juz jak sie on nazywa. Mam kilka tak wlasnie wyplonych plytek, wszystko chodzi spoko, o ile jest w pliku zdefiniowany naglowek ID.
Moze ktos doprecyzuje, sorx jak namotalem.
Moze ktos doprecyzuje, sorx jak namotalem.
Przed zapisem u kolegi nie wybrałeś w opcjach nagrywania, aby program zapisujący korzystał ze struktury Joliet albo wybrałem 1. poziom zapisu ISO. Juz nie pamietam dokładnie, która opcja jest za to odpowiedzialna. :?
Strona 1 / 1