co z tymi plikami ???
mój problem przedstawie na przykładzie dwóch znanych gier chociaź występuje to w wielu grach u mnie, oto i on:
Counter Strike 1.5 świeźo po zainstalowaniu odpala miód , malina ! ale po kilku uruchomieniach wyskakuje kochane raportowanie błędów źe program wykonał tam bla bla bla... hmm no to reinstall ! po reinstallu znowu śmiga.. a ostatnio zobaczyłem źe kiedy ikona uruchamiająca gre zwiększy swoją objętość to gra sie nie uruchamia :shock: po zainstalowaniu ma 930kb.. a po kilku uruchomieniach zwiększa swą objętoś do 1,03 MB i wtedy gra sie wysypuje :shock: dlaczego to sie tak dzieje.. w CSie to nie problem bo wystarczy podmieniać tą ikonke i chodzi.. ale np w delta force black hawk down savy zapisane są w ikonie dlatego waźy ona te 6MB.. i właśnie jak ona zwiększy swą objętość to trace savy ! nie mam pojęcia dlaczego tak sie dzieje... na fat32 i ntfs tak samo ! na win pro i 2003 tak samo ! a tych starych szmelców win 98 , ME nie mam zamiaru instalować !! mój komp : Athlon 2000+ , Epox 8RDA+, 512 DDR (400mhz), Radeon 9800 128DDR, SB LIVE 5.1 , Maxtor 60GB 7200obr 8MB cachu... pomocy bo nie wyrabiam przy tym :(
Counter Strike 1.5 świeźo po zainstalowaniu odpala miód , malina ! ale po kilku uruchomieniach wyskakuje kochane raportowanie błędów źe program wykonał tam bla bla bla... hmm no to reinstall ! po reinstallu znowu śmiga.. a ostatnio zobaczyłem źe kiedy ikona uruchamiająca gre zwiększy swoją objętość to gra sie nie uruchamia :shock: po zainstalowaniu ma 930kb.. a po kilku uruchomieniach zwiększa swą objętoś do 1,03 MB i wtedy gra sie wysypuje :shock: dlaczego to sie tak dzieje.. w CSie to nie problem bo wystarczy podmieniać tą ikonke i chodzi.. ale np w delta force black hawk down savy zapisane są w ikonie dlatego waźy ona te 6MB.. i właśnie jak ona zwiększy swą objętość to trace savy ! nie mam pojęcia dlaczego tak sie dzieje... na fat32 i ntfs tak samo ! na win pro i 2003 tak samo ! a tych starych szmelców win 98 , ME nie mam zamiaru instalować !! mój komp : Athlon 2000+ , Epox 8RDA+, 512 DDR (400mhz), Radeon 9800 128DDR, SB LIVE 5.1 , Maxtor 60GB 7200obr 8MB cachu... pomocy bo nie wyrabiam przy tym :(
Odpowiedzi: 3
Polecam Avasta.
Dobry darmowy.
Tyle źe musisz zarejestrować się u pepików.
Ale to 10 min.
www.avast.com
Sporo o Avascie w forumowej wyszukiwarce.
Tylko wpisz chasło.
Update.
Tire,trochę się napracował więc odsyłam tu :
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=7342&highlight=
Poza tym topic powinien być w dziale Bezpieczeństwo
Dobry darmowy.
Tyle źe musisz zarejestrować się u pepików.
Ale to 10 min.
www.avast.com
Sporo o Avascie w forumowej wyszukiwarce.
Tylko wpisz chasło.
Update.
Tire,trochę się napracował więc odsyłam tu :
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=7342&highlight=
Poza tym topic powinien być w dziale Bezpieczeństwo
przeleciałem pandą z wp.pl ! i wykryło 900 zainfekowanych plików z czego 100 niewyleczalnych :/ cholera doradziłbyś którego antywira uźyć a zaraz se ściągne !
Tak.
Ale są jeszcze inne partycje i sektory rozruchowe dysku.
Przeskanuj antywirem posiadającym opcje skanu boot sektorów.
Ale są jeszcze inne partycje i sektory rozruchowe dysku.
Przeskanuj antywirem posiadającym opcje skanu boot sektorów.
Strona 1 / 1