co z tym gg ??
robilam wczoraj reinstalke systemu...co za tym idzie..musialam instalowac wszystko od nowa..i tutaj pojawil sie problem wszystko dziala ok, poza tym ze nie dziala mi gg :/ Dziwne jest to, ze przez tlena gg mi sie normalnie wlancza...czego to moze byc wina ??
Odpowiedzi: 11
GG nie trzeba przeinstalowywac.. po formacie (o ile jest zainstalowane na innej partycji niz system)
userxp:wyłącz tlena
Daj sobie luz. Nie dośc, źe porada bez sensu, to dawno spóźniona. Problem stanowiły serwery GG.
wyłącz tlena
ostatnio czesto dzieje sie cos z serwerem gg
i nikomu niechce sie zalogowac :wink:
i nikomu niechce sie zalogowac :wink:
Powstaje konflikt z gg normalnym i gg w tlenie i zreguły wygrywa gg w tlenie.W normalnym gg kliknij na Gadu–Gadu uźytkownik i na swoje konto to powinno wystarczyć ale problem się pojawi w trakcie
uźywania gg.Polecam usunięcie gg w tlenie.
uźywania gg.Polecam usunięcie gg w tlenie.
heh...wlasciwie gadu sie wlacza...ale nie moge byc dostepna, tak jakby mnie wogule nie chcialo polaczyc z serwerem, raz mrugnie sloneczko na zolto i przestaje :/ ...dalej nic ...pomocy !!!
Masz na mysli to ze nie wlacza ci sie ikona na pasku czy w ogole gg nie mozesz uruchomic – sprobuj nacisnac prawym przyciskiem ikone gg na pulpicie a nastepnie uruchom jako...
wlasnie caly ploblem w tym ze mi nei zacina tylko wogule sie nie wlancza...probowalam juz instalowac i starsze i nowsze wersje i nic :(
Ludzie GG sie przycina i musicie sie do tego przyzwyczaic nic nie robcie a nie spodziewanie sie sam wlączy !!! gwarantuje –– o jak mi teraz !
być moźe problemem nie jest Twoje gg, bo u mnie i moich znajomych od jakiegoś czasu teź są problemy.
podejrzewam, źe to wina głównego servera gg
podejrzewam, źe to wina głównego servera gg
Spróbuj przeinstalować gg.
Moźe (o ile nie masz) zainstaluj najnowszą wersje albo odwrotnie, zainstaluj starsza :)
Moźe (o ile nie masz) zainstaluj najnowszą wersje albo odwrotnie, zainstaluj starsza :)
Strona 1 / 1