Co z tym Billym ???
Wchodzę sobie dzisiaj na forum i czytam źe ukazała się łatka krytyczna do XP niezaleźna od pięciu grudniowych łatek. Więc w te pędy robię windows update i co ......
Ano wchodzę na stronkę WU daję "wyszukaj aktualizacje krytyczne" – winda mieli i na koniec wywala błąd 0x80072EE2. Czytam więc notkę o wsparciu Run Time. Czytam ,niby rozumiem (bo napisane po polsku)ale nic nie rozumiem !.
O co biega , moźe bardziej wtajemniczeni mi to wytłumaczą. Czyźby skonczyło się dla nas uaktualnianie dziur za free ???.
Skąd teraz będziemy pobierać poprawki ???
Ano wchodzę na stronkę WU daję "wyszukaj aktualizacje krytyczne" – winda mieli i na koniec wywala błąd 0x80072EE2. Czytam więc notkę o wsparciu Run Time. Czytam ,niby rozumiem (bo napisane po polsku)ale nic nie rozumiem !.
O co biega , moźe bardziej wtajemniczeni mi to wytłumaczą. Czyźby skonczyło się dla nas uaktualnianie dziur za free ???.
Skąd teraz będziemy pobierać poprawki ???
Odpowiedzi: 8
tomery:Panda mi nie blokuje połączenia.
tomery:Wina była chyba w Pandzie
Widzisz ze nie opłaca sie strzelać :P
Czy ja rzeczywiscie pisze tak niezrozumiale ??
Nie wydaje mi sie
WU – Windows Update (skrot IMO znany)
kontrolka – chodzi o kontrolke ActiveX
Spoko wazne ze działa
Bobi – juź poszło.
Wina była chyba w Pandzie.W jej firewallu alg.exe miałem ustawione na zapytaj. Przestawiłem na zawsze otwarte i chodzi. Nic innego nie ruszałem w zaporze Windows. Skorzystałem tylko z porady "czyszczenia pamięci DNS" cokolwiek to znaczy.
Tak na marginesie co to "kontrolka do WU" ???
A na przyszłośc mam prośbę do Ciebie i innych bardziej doświadczonych – piszcie normalnym językiem bo ci którzy pytają są najczęściej zieloni.
Dzięki za zainteresowanie.
Wina była chyba w Pandzie.W jej firewallu alg.exe miałem ustawione na zapytaj. Przestawiłem na zawsze otwarte i chodzi. Nic innego nie ruszałem w zaporze Windows. Skorzystałem tylko z porady "czyszczenia pamięci DNS" cokolwiek to znaczy.
Tak na marginesie co to "kontrolka do WU" ???
A na przyszłośc mam prośbę do Ciebie i innych bardziej doświadczonych – piszcie normalnym językiem bo ci którzy pytają są najczęściej zieloni.
Dzięki za zainteresowanie.
Wiec wejdz do opcji zapory i zobacz czy nie ma tam reguły dla WU
Jesli bedzie to wywal i sprobuj sie ponownie polaczyc
Kontrolka do Windows Update pobrana ??
Jesli bedzie to wywal i sprobuj sie ponownie polaczyc
Kontrolka do Windows Update pobrana ??
Mam XP Prof + SP2 i Pande Platinum. Ale Panda mi nie blokuje połączenia.
Ze mną jak z dzieckiem. Moźna za rękę prowadzić. O ustawieniach zapory napisane b.enigmatycznie. Co w niej ustawić nadal nie wiem. gdzie ją aktualizować ??? gdzie czytać dołączoną dokumentację ???
Przeciez tam jest wszystko opisane (jak za reke prowadzac)
Probujesz wszystkiego na kolei
Mam "tlumaczyc z polskiego na nasze" ??
Probujesz wszystkiego na kolei
Mam "tlumaczyc z polskiego na nasze" ??
Dzięki Bobi_robert.
Rzecz w tym, źe wczoraj lub przedwczoraj robiłem WU (sciągnąłem 5 poprawek) i zapora mi na to zezwoliła. Od tego czasu nic w niej nie zmieniałem a dzisiaj q–pa. Poniewaź nie jestem expertem to mam prośbę o łopatologiczne wytłumaczenie co mam w zaporze ustawić źebym mógł ściągnąć tę krytyczną porawkę.
Moj system to XP Prof + SP2.
Z góry dzięki.
Rzecz w tym, źe wczoraj lub przedwczoraj robiłem WU (sciągnąłem 5 poprawek) i zapora mi na to zezwoliła. Od tego czasu nic w niej nie zmieniałem a dzisiaj q–pa. Poniewaź nie jestem expertem to mam prośbę o łopatologiczne wytłumaczenie co mam w zaporze ustawić źebym mógł ściągnąć tę krytyczną porawkę.
Moj system to XP Prof + SP2.
Z góry dzięki.
Strona 1 / 1