co z ta gra???

hej mam male pytanko... sciagnelam gre wszytsko chyba jest ok bo plik ma iles tam mb tzn tyle ile powienien miec ale rozszerzenie jest.bin... i co z tym zrobic... jak to zainstalowac...?? pomozecie?? dziekuje...:*:*

Odpowiedzi: 6

Forum sluzy chyba raczej do rozwiazywania problemow i korzystania z wiedzy zawartej w postach rozwiazujacych problem. Do odpowiadania w kolko na te same pytania sluzy informacja turystyczna.

Wystarczy tylko poszukac. Kazdy chcialby na gotowe i na tacy – lenia trzeba schowac do kieszeni ...
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=10875&highlight=iso

megiś:
... bo ja nie mam pojcia co mam zrobic z ta gra nawet po przeczytaniu tych wszystkich cholernych postow w archiwum...!!!

aaaaa niech strace ...
*.bin – obraz plyty
program DaemonTools – do korzystania z obrazow plyt (wirtualny CD–ROM)
nagrac mozna prawie w kazdym burn–sofciku
Szuja27
Dodano
11.10.2004 12:38:11
myslalam ze forum jest po to zeby chociazby tysiac razy odpowiadac na te chociazby same pytanie a nie dawac wyklady na temat tego gdzie mam sobie tego szukac... przeczytalam to co znalazlam pod haslem bin i co i czy ktos mi to w ogole moglby wytlumaczyc jakos po polsku bo ja nie rozumiem co to znaczy wypalic pliki bin i cue nero???????? dla mnie zawsze wypalic to znaczylo nagrac ja a dla Was nie wiem co to znaczy... poza tym co za obraz itd... czy Ty mysluisz ze wszyscy wiedza wszytsko na temat kompow... ?? jezeli tak to troche sie mylisz bo ja nie mam pojcia co mam zrobic z ta gra nawet po przeczytaniu tych wszystkich cholernych postow w archiwum...!!!
megiś
Dodano
11.10.2004 12:19:51
myslalam ze forum jest po to zeby chociazby tysiac razy odpowiadac na te chociazby same pytanie a nie dawac wyklady na temat tego gdzie mam sobie tego szukac... przeczytalam to co znalazlam pod haslem bin i co i czy ktos mi to w ogole moglby wytlumaczyc jakos po polsku bo ja nie rozumiem co to znaczy wypalic pliki bin i cue nero???????? dla mnie zawsze wypalic to znaczylo nagrac ja a dla Was nie wiem co to znaczy... poza tym co za obraz itd... czy Ty mysluisz ze wszyscy wiedza wszytsko na temat kompow... ?? jezeli tak to troche sie mylisz bo ja nie mam pojcia co mam zrobic z ta gra nawet po przeczytaniu tych wszystkich cholernych postow w archiwum...!!!
megiś
Dodano
11.10.2004 12:19:51
Prostej i dla ldzia odpowiedzi udzielił Ci Bobi_robert – wejdź do archiwum i poczytaj o tym jak taki obraz spoźytkować.
Nie wymagaj by kolejny raz, na Twoje źyczenie, pisać o tym samym. Skoro wykazałaś się inwencją :twisted: przy ściąganiu to bądź konsekwentna i co do dalszego ciągu.
Rebe
Dodano
11.10.2004 09:08:24
a co ja mam niby zrobic z ta gra z rozszerzeniem.bin i programem nero... bo ja niestety taka obcykana w tym wszystkim nie jestem... wiec prosilabym o jakas taka prosta – do ludzia – odpowiedz dziekuje
megiś
Dodano
11.10.2004 00:54:16
A ładnie tak gry sciagać :roll:
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=21629
Apropos w szukajke wystarczyło fraze chociazby "bin" wklepać
Bobi
Dodano
11.10.2004 00:26:10
megiś
Dodano:
11.10.2004 00:22:30