Co wy na to ?
Odpowiedzi: 15
Dobra zmieniam na 2 dni. :D :D
to duzo ryzykujesz dajac az dwa lata :Ptheboss78:Ba.Pewnie, ze jest.Masz az 2 lata gwarancji.Jak sie nie sprawdzi to zwrot kosztow.
Ba.Pewnie, ze jest.Masz az 2 lata gwarancji.Jak sie nie sprawdzi to zwrot kosztow.
a gwarancja jakas jest na taki sprzet ?
widze źe nie próźnujesz, najwaźniejsze to dobry rynek zbytu :mrgreen:
DZIĘKUJEMY ZA PROMOCJE :!: :!: :!:
Cóź za dobroć, taka Matka Teresa w branźy piwnej :lol:
DZIĘKUJEMY ZA PROMOCJE :!: :!: :!:
Cóź za dobroć, taka Matka Teresa w branźy piwnej :lol:
A to w niemczech bedzie jeszcze drozej.Juz mam chetnych niemcow na ten towar.No ale dla Was moge spuscic cene.Taka mala promocje zrobie.
Rodaka chcesz okradac z cięźko zarobionych pieniędzy :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
dlatego mamy taką sytuacje w kraju a nie inną – wszyscy źeby się tylko nahapać nahapać a o bliźnim się nie myśli.
jak bedziesz w Niemchech rozprowadzał to tam marźe narzucaj :mrgreen: Niemiaszki bogate to magą płacić – naleźy nam się za Westerplatte :lol: :lol:
dlatego mamy taką sytuacje w kraju a nie inną – wszyscy źeby się tylko nahapać nahapać a o bliźnim się nie myśli.
jak bedziesz w Niemchech rozprowadzał to tam marźe narzucaj :mrgreen: Niemiaszki bogate to magą płacić – naleźy nam się za Westerplatte :lol: :lol:
Krzychooo:
A masz adres producente bo Ty jako pośrednik to pewnie drugie tyle przycinasz :mrgreen:
A ja nie lubie komuś za darmo pchać kesz do kieszeni :lol:
No tego nie moge zdradzic bo to jest tajne.Kazdy musi jakos zarobic. :D :D
theboss78:Krzychooo:gdzie sie zaopatrzyć w takie lux buteleczki :lol:
To prototypowe :?: :?: :?:
To jest tylko na zamowienie.Oczywisice to nie sa tanie rzeczy. :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A masz adres producente bo Ty jako pośrednik to pewnie drugie tyle przycinasz :mrgreen:
A ja nie lubie komuś za darmo pchać kesz do kieszeni :lol:
to ja wole jednak tego fiacika :P stary, poczciwy fiacik = stara, poczciwa flaszeczka :mrgreen:
Pomyslimy.No ale to i tak bedzie drogo.To jak porownac ferrari do fiata 126p.
ty takie rozprowadzasz ?? myzle ze dla koleszki z forum to po znajomosci taniej bedzie nie ??theboss78:Krzychooo:gdzie sie zaopatrzyć w takie lux buteleczki :lol:
To jest tylko na zamowienie.Oczywisice to nie sa tanie rzeczy. :wink: :wink: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Krzychooo:gdzie sie zaopatrzyć w takie lux buteleczki :lol:
takie piwko byloby eleganckie. moglo by jeszcze samo sie do gardelka wlewac :mrgreen:
gdzie sie zaopatrzyć w takie lux buteleczki :lol:
Strona 1 / 1