Co widza polacy w Gadu–Gadu ?
Tylko mnie tak interesuje, co jest wlasciwie take fajowe v gadu–gadu? Naprzyklad MSN messenger zdaje mi sie o wiele lepszy, chociaz ICQ jest lepsze tylko o tyle, ze z niego korzystaja nie tylko Polacy :D
Odpowiedzi: 4
Zaletą kaźdego programu powinna być prostota w jego uźytkowaniu. I gg takie jest a źe nie jest doskonały – tak powinno być bo nic nie jest doskonałe w "wykonaniu" człowieka.
A mzoe spróbujesz KONNETKA zamiast GG ? Wymiata mniej, niz Miranda, ale za to całkowicie po polsku ;)
GG jest o wiele lepsze,ale wewrsja 6.1,poniewqaź ta nowa to o kant du... rozbić!!! :lol: Nie dość,źe po wyłączeniu rozówcy i włącznieu go po chwili zpowrotem to się gadu gadu zacina!!! Przy przełanczaniu uzytkowników jest to samo!!Nie idzie zrobić konferencji!!! :evil: Beznadziejna jest wersja7.0,za to najlepsza jest 6. czy teź 6.0!!Tlen teź jest niezły,poniewaź idzie rozmawiać z uźytkownikami GG :lol: oraz jest bardzo duźo skórek ,dźwięków,stylów do rozówy i emtów :lol: :D . Areszty komunikatorów nie próbowałem!!
Pozdro. :wink:
Pozdro. :wink:
ja widzę, źe lubę tlena, który pozwala mi gadać z userami gg.
co ludzię widzą w PCtach w Windowsie? Ano niektórzy niewiele, ale przyjęło się i teraz to niejaki "standard" jest więc cięźko się od niego uwolnić, to samo tyczy się gg...
co ludzię widzą w PCtach w Windowsie? Ano niektórzy niewiele, ale przyjęło się i teraz to niejaki "standard" jest więc cięźko się od niego uwolnić, to samo tyczy się gg...
Strona 1 / 1