co to za procesy??
czy wie ktos co to jest, te procesy NILM.EXE i skad to sie bierze. Wystepuje to nie zawsze, ale dostyc czest, tylko po uruchomieniu kompa. zawsze kilka. Co ciekawe nie da sie ich bezposrednia wylaczyc bo jak na jeden z nich klikne zeby go zanaczyc to zanim dojde myszka do przycisku zakoncz proces to ten zaznaczony proces juz sie "odznaczyl". Po prostu po chwili znika zaznaczenie i nie zdaze go wylaczyc.
A co jeszcze ciekawsze zamkniecie procesu LMGRD.exe (tez nie ma pojecia co to jest i skad sie to bierze, wystepuje jak wyzej, nie zawsze i tuz po uruchomieniu kompa)m powoduje automatyczne zamkniecie wszystkich procesow NILM.
pomocy....
A co jeszcze ciekawsze zamkniecie procesu LMGRD.exe (tez nie ma pojecia co to jest i skad sie to bierze, wystepuje jak wyzej, nie zawsze i tuz po uruchomieniu kompa)m powoduje automatyczne zamkniecie wszystkich procesow NILM.
pomocy....
Odpowiedzi: 2
mam LabView 6.1
Ale z tym procesami cos jest nie tak bo blokuja mi kompa nic nie idzie zrobic. dopiero po zamknieciu LMGRD.exe wszystko jest ok
Ale z tym procesami cos jest nie tak bo blokuja mi kompa nic nie idzie zrobic. dopiero po zamknieciu LMGRD.exe wszystko jest ok
Masz jakies produkty Macrovision Corporation i National Instruments ??
Zobacz sciezki do tych procesow przez HJT
Zobacz sciezki do tych procesow przez HJT
Strona 1 / 1