co to za piosenka??

czy ktoś z Was wie co to za piosenka, ktora ma mniej wiecej taki text(napisze jak sie czyta) "od serakius do czitałej"

Odpowiedzi: 10

Sheriff:
Krzychooo:
To jak niewiecie z tymi syrakuzami to nowe zadanie!!
Tytuł i wykonawca piosenki z reklamy telewizorów SONY BREVIA – ta z kolorowymi kałczukowymi piłeczkami co po ulicach San Francisco skacza.
Beeeeeerdzo byłbym wdziękny za tę wiadomość!!!
czekam na trafne typy :wink:

Jose Gonzales – Heartbeats

DZIĘKI STARY!!!! TO PRAWDA :–)
Krzychooo
Dodano
16.12.2005 16:26:40
Krzychooo:
Tytuł i wykonawca piosenki z reklamy telewizorów SONY BREVIA – ta z kolorowymi kałczukowymi piłeczkami co po ulicach San Francisco skacza.

Jose Gonzales – Heartbeats
Sheriff
Dodano
16.12.2005 15:50:21
Krzychooo
Dodano
16.12.2005 15:45:52
niestety to nie to

to o co mi chodzi to raczej (ale nie na pewno) podpada pod szanty albo pod jakies harcerskie piesni
snekkar
Dodano
14.12.2005 22:30:24
Heh...jeśli mogę dodać...to piosenka Maryli Rodowicz pt. "Ballada wagonowa" (..."Pamiętam był ogromny mróz, od Cheetaway do Syracuse...")
Pozdrawiam.
Lia
Dodano
08.12.2005 13:04:08
**Mis**:
damiancore:
Naprawde nie macie internetu??

w zasadzie mi to jest nie potrzebne :roll: tylko jemu a ja staram się pomuc czy widzisz coś w tym złego? a jak by znał tą piosenke napewno nie prosił by o pomoc lecz poszedł do sklepu i kupił płyte z tą piosenka ( tak myśle :o )

Akurat to niechodziło o Ciebie. Npisałem tak nie wiedząc, źe piszesz w tym czasie. Nie macie odnosiło się do tych wszystkich osób, które ostatnio dość cząsto te pytania stawiają.
damiancore
Dodano
07.12.2005 20:45:35
damiancore:

w zasadzie mi to jest nie potrzebne :roll: tylko jemu a ja staram się pomuc czy widzisz coś w tym złego? a jak by znał tą piosenke napewno nie prosił by o pomoc lecz poszedł do sklepu i kupił płyte z tą piosenka ( tak myśle :o )
**Mis**
Dodano
07.12.2005 18:18:02
no własnie nie znam wiecej słów

tylko tyle ze tam przed tym jes "ajejejejejej od serakius do czitawej"

snekkar
Dodano
07.12.2005 18:11:14
damiancore
Dodano
07.12.2005 18:04:04