Co to za dział Porady?
He he, co to za dział??
I o czym w nim moźna pisać? :wink: :?:
I o czym w nim moźna pisać? :wink: :?:
Odpowiedzi: 11
dział będzie widoczny w swoim czasie, zapewne dla wszystkich uźytkowników – i tch zalogowanych i dla gości...cierpliwości :)
dział będzie widoczny w swoim czasie, zapewne dla wszystkich uźytkowników – i tch zalogowanych i dla gości...cierpliwości :)
Ja juz go nie widzę :lol: :lol: :lol:
ta kwestie obgadywalismy ostatnio z moderatorami i userami i doszliwsmy do wniosku ze wartomessias:Wg. mnie taki dzial jest niepotrzebny na tym forum. Powoduje to jeszcze wieksze rozdrobnienie forum.
Wg. mnie taki dzial jest niepotrzebny na tym forum. Powoduje to jeszcze wieksze rozdrobnienie forum.
Równie dobrze,moźe być porada,dlaczego od miesiąca nie otrzymuję na email powiadomień o odpowiedziach na forum.
I braku reakcji admina na to.
Poza tym,ten dział kojarzy mi się z poradami typu: "zrób to sam" :lol: :lol: :lol:
I braku reakcji admina na to.
Poza tym,ten dział kojarzy mi się z poradami typu: "zrób to sam" :lol: :lol: :lol:
Generalnie to porady o windowsie.Raczej nie ma sensu umieszczac porad do gier bo to mozna bardzo latwo znalezc w sieci.Nie to co problmey ze sprzetem czy windowsem.
to trzeba skonsultowac z kuba i reszta modarotorow tego dzialu, ale wydaje mi sie ze raczej tylko o windowsie. ale jak pisze trzeba to obgadac
ale zamieszczać porady o Windowsie czy teź o grach programach itd :?:
aha, sorx
nie wiedziałem gdzie jest informacja o tym dziale :wink:
nie wiedziałem gdzie jest informacja o tym dziale :wink:
dzial ten jest jak smam nazwa wsklazuje o poradach. nazlezy umieszczac tu porady. pozwole sobie przytoczyc cytat:
ti wszystko wyjasnia :DKuba:Wiec jtak jak ustalilismy: mozecie tam pisac pytania i odpowiedzi na nie, lub podwac gotowe porady (kazda porada w nowym topiku) Myśle ze na forum jest wustarczajaca ilosc topikow aby coś z tego wybrać :–)
Strona 1 / 1