co to moze byc pomocy!!!
Witam
mam niemaly problem nie wiem czy dotyczy on XP czy mojego kompa ale zdarza sie przedewszystkim podczas pracy na XP otoz problem wyglada tak
1. Bardzo czeste samoczynne restarty kompa
2. Czesto zdarzajace sie "takze plik gałęzi rejestru system32config uszkodzony czy cos"
3 bardzo czeste blue screeny z bledami typu IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL albo BAD_POOL_CALLER i wiele wiele innyc za kazdym razem wymysla cos nowego
4 rownie czeste wywalki Iexpolrera
5 czasem zdarza sie ze po zamknieciu sys i ponownym uruchomieniu znikaja wszystkie ustawienia programow np. w GG wyglada to tak jakbym dopiero co zainstalowal program
5 podsumowujauac system jest bardzo niestabilny
–na dysku nie mam bad'ow
–nie jest to tez wirus
–czy mozliwe ze jest to wina tego ze grafika i sieciowka jest na tym samym przerwaniu ? jesli tak jak to zmienic
–czy wiecie co to wogole moze byc
Bede bardzo wdzieczny za pomoc :shock:
mam niemaly problem nie wiem czy dotyczy on XP czy mojego kompa ale zdarza sie przedewszystkim podczas pracy na XP otoz problem wyglada tak
1. Bardzo czeste samoczynne restarty kompa
2. Czesto zdarzajace sie "takze plik gałęzi rejestru system32config uszkodzony czy cos"
3 bardzo czeste blue screeny z bledami typu IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL albo BAD_POOL_CALLER i wiele wiele innyc za kazdym razem wymysla cos nowego
4 rownie czeste wywalki Iexpolrera
5 czasem zdarza sie ze po zamknieciu sys i ponownym uruchomieniu znikaja wszystkie ustawienia programow np. w GG wyglada to tak jakbym dopiero co zainstalowal program
5 podsumowujauac system jest bardzo niestabilny
–na dysku nie mam bad'ow
–nie jest to tez wirus
–czy mozliwe ze jest to wina tego ze grafika i sieciowka jest na tym samym przerwaniu ? jesli tak jak to zmienic
–czy wiecie co to wogole moze byc
Bede bardzo wdzieczny za pomoc :shock:
Odpowiedzi: 1
Jest duza szansa ze to konflikt karta sieciowa – karta graficzna. Po prostu przeloz karte sieciowa w inny slot.
Strona 1 / 1