Co to moze byc... :( plz help me...

otoz wracam sobie z działeczki cały zadowolony właczam kompa (cs :P ) i tu sie zaczyna moj problem:
wiedz wczoraj grałem bez zadnych scinek lecz dzis (moj boze) grało sie gorzej niz na amidze :/
dla tych co sie znają na cs to mam dobrze ustawione parametry rate, cl_cmdrate itd.
grafika wszstkie opcje najnizsze (zeby miec wiecej fps'ow :P) no ale nie wiem czemu jak grałem wczoraj i wczesniej nic sie nie cieło, a dzis prosze...plz help me
moze czas juz zmienic kompa wkoncu 2.5 roku uzytkowania moze cos sie z nim stało, moze dokupic pamieci....nie wiem HELP ME plz :(
(jak strzelam z jakiejs broni to miedzy nacisnieciem strzalu a oddaniem go w grze mija jakies 0.5sek)

Odpowiedzi: 1

Przeczytaj ten bełkot i zastanów się jak ktoś z boku może cokolwiek zrozumieć ?
marcin255
Dodano
11.06.2006 01:11:16
  • MaksO :D 11.06.2006 01:28:24

po 1. Jak nie znasz odp na moj problem to po co piszesz post....<br>po 2.wedlog mnie jest wszstko dobrze napisane (jak nie rozumiesz to przeczytaj ostatnie zdanie ktore jest w nawiasie)<br>po 3. wiem ze jest niezrozumiale napisane ale nie mozna tego inaczej opisac :/<br>

• spiderko 11.06.2006 03:34:31

Jak nie mozna inaczej opisać to wydaj 3tyś. zł. na nowego kompa i po kłopocie - tutaj nikt wysilać się nie będzie specjalnie żeby tw&#243;j problem (?) rozwiązać.

• marcin255 11.06.2006 09:51:27

1-jaki procesor<br>2-jaka karta graficzna <br>3-jaka plyta <br>4-jaka gra<br>5-ile ramu<br>6-jaki zasilacz<br>7-jaki system operacyjny<br>8-jakie temperatury<br>9-jakie napięcia- na takie tematy milczysz pozatym wszystko jest jasne.<br>Trochę pokory.<br><br>

MaksO :D
Dodano:
11.06.2006 00:26:49
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1