Co to ma być !?
Mam nadzieję, źe zaobserwowaliście ostatnio wzmoźoną działalność niektórych gości, ale i nie tylko, polegającą na zakładaniu kilku topiców na jeden, ten sam temat i mam nadzieję, źe Wasza reakcja w tej sprawie jest odpowiednia i zgodna z moimi oczekiwaniami...
POZDRAWIAM, Pawek.
POZDRAWIAM, Pawek.
Odpowiedzi: 17
Zygo:Widze źe zrobił sie tu małt OT i gdzie ci moderatorzy są jak ich trzeba :wink: :D
Jak to gdzie? Tam gdzie Pawek ma swoje oczekiwania :wink:
Zygo:gdzie ci moderatorzy są jak ich trzeba :wink: :D
A nie widac?Tutaj sa.
Widze źe zrobił sie tu małt OT i gdzie ci moderatorzy są jak ich trzeba :wink: :D
Dobrze źeś się aligator w porę obejrzał, bo jeszcze chwila i byłoby po Tobie :mrgreen:
O kurna ać, to ja się obawiam źe mogę Pawka oczekiwań nie zaspokoić i co wtedy :?: Na szafot kurde chyba... :cry:
Zbanowac wszystkich i Lizusow i nielizusow.
The_judge:SLAY3R i EL NINO – myślę źe Wasze zachowanie nie odpowidada oczekiwaniom Pawka, więc przywołuję Was do porządku !
Lizus :P
A idźcie się wszyscy zbanujcie i bedzie cisza i spokój :mrgreen: (oprócz The_judge, który jako jedyny wykazał dobre chęci :lol: :wink: )
POZDRAWIAM, Pawek.
PS. Więcej na PW :lol: 8)
POZDRAWIAM, Pawek.
PS. Więcej na PW :lol: 8)
Pawek:(...) i mam nadzieję, źe Wasza reakcja w tej sprawie jest odpowiednia i zgodna z moimi oczekiwaniami...
Drogi Pawku, zrobimy wszystko by zaspokoić Twoje oczekiwania.
SLAY3R i EL NINO – myślę źe Wasze zachowanie nie odpowidada oczekiwaniom Pawka, więc przywołuję Was do porządku !
EL NINO:Ale cicho bo sie wyda :mrgreen: .
OK ciiiiiiiiiszaaaaaaaa :)
EL NINO:A EL NINO to trzeba chyba silom od koryta odrywac :mrgreen: .
No, sam widziałem jak się ostatnio gwoździami do niego (koryta) przybijał
Aaaaaaa. O tego :shock: :lol: . Ale cicho bo sie wyda :mrgreen: .SLAY3R:Chodzi mi o Sam–Wiesz–Kogo :wink:
A EL NINO to trzeba chyba silom od koryta odrywac :mrgreen: .
Chodzi mi o Sam–Wiesz–Kogo :wink:
BTW. Moźe wyrzucimy tego, no... EL NINO :twisted:
BTW. Moźe wyrzucimy tego, no... EL NINO :twisted:
Damipl ? :mrgreen:SLAY3R:Wiem chyba kto by miał na to chętkę :mrgreen:
No dobra – dla towarzystwa i Judge wykopiemy :lol: .SLAY3R:Czep sie :P
EL NINO:Moze moderatory sie rozleniwily i cza by to powymieniac ?
Wiem chyba kto by miał na to chętkę :mrgreen:
EL NINO:SLAY3R pojdzie pierwszy na odszczal :mrgreen: .
Czep sie :P
Tzn. ? Trzeba odpowiadac na kazdy z tych postow ? :PPawek:... mam nadzieję, źe Wasza reakcja w tej sprawie jest odpowiednia i zgodna z moimi oczekiwaniami...
Bo jesli chodzi o blokowanie czy tez usuwanie takich tematow, to takie praktyki stosowane sa tutaj od zawsze gdybys tego nie zauwazyl :mrgreen: .
Moze moderatory sie rozleniwily i cza by to powymieniac ? SLAY3R pojdzie pierwszy na odszczal :mrgreen: .
Pawek jak zauwaźysz takie posty to dawaj znać na PW modkom.
Nasi moderatorzy dzialaja.