Co to ma być !?

Mam nadzieję, źe zaobserwowaliście ostatnio wzmoźoną działalność niektórych gości, ale i nie tylko, polegającą na zakładaniu kilku topiców na jeden, ten sam temat i mam nadzieję, źe Wasza reakcja w tej sprawie jest odpowiednia i zgodna z moimi oczekiwaniami...

POZDRAWIAM, Pawek.

Odpowiedzi: 20

ok,przeczytałem
ale nie wiem czy uwaźnie przeczytałeś wcześniejsze posty szczególnie ten

Rebe:
mynajms:
to ja teź sobie posta walne źeby dogonić Rebe :P

Głębia Twej wypowiedzi jest godna "Szpitala na peryferiach".
Póki co bowiem to ja jeszcze wiem co, o czym i dlaczego pisuję.

A tak juź całkiem na marginesie – trochę pokory by się zdało boś mi nie partner do rozmowy .

PS.
Kole w oczy czyjaś wiedza – poucz się miast pipeprzyć bez sensu.

nie polemizuję dalej boś mi nie partner do rozmowy(cyt.rebe).
P.S
jeźeli jest takie forum jak napisałeś, to które mi polecisz(które jest wg.ciebie najlepsze)
mynajms
Dodano
12.02.2004 13:48:29
Mynajms – jeszcze raz napiszesz cos w tym tonie wylecisz z forum bardzo szybko. Zlamales nie tylko regulamin forum ale tez mimo sporej erudycji dales sie poznac jako czlowiek nie panujacy nad swoimi emocjami.
W zwiazku z powyzszym jesli jeszcze raz cos takiego Ci sie "przydarzy" pozegnamy sie bynajmniej nie serdecznie.
Gwoli scislosci przypominam Ci ze forum to poswiecone jest XP a nie popisom oratorskim w dosc niesmacznym stylu, a takze poruszania tematow zwiazanych m.in. z masturbacja.
Podejrzewam ze istnieje wiele grup dyskusyjnych poswieconych ww. tematom na ktorych zostaniesz przyjety z otwartymi rekoma.
Z gory zaznaczam ze nie zamierzam prowadzic z Toba zadnej polemiki w tej kwestii – potraktuj to jako moje oswiadczenie–ostrzezenie.
mrsit
Dodano
12.02.2004 08:14:54
no cóź nie kaźdy jest spostrzegawczy,
ale jest dobrze, nareszcie modelator el nino odpisał na jakiegoś mojego posta, dusza ma się cieszy a radość mnie chłosta.
nie pozdrawiam
P.S
poprostu nie znosze jak ktoś się "masturbuje" swoją wiedzą ( w tym wypadku i tak niekiedy wątpliwą),brak dystansu do samego siebie swiadczy o ułomności danej osoby, brak pokory wobec swojej wiedzy swiadczy o jej braku, a wyczytane mądrości– przyswajane i interpretowane jako swoje, są w efekcie tylko i wyłącznie styropianem i wkońcu brak dystansu wobec własnej osoby–nie znoszę, i takie osoby traktuję jak nic niewartą szarą mase,
mynajms
Dodano
11.02.2004 20:20:25
mynajms, racz sie powstrzymac od wysuwania pod czyimkolwiek adresem okreslen ktorych uzyles powyzej. Ani lekarzem, ani niczyim przescieradlem nie jestes zeby pisac do kogos w ten sposob. Sam jak widze szukasz zaczepki, prowokujesz, natomiast w odpowiedzi na riposte nie potrafisz sklecic nic konstruktywnego i miast argumentow bzdury piszesz.
A jesli juz chodzi o jakiekolwiek kompleksy, to nie w postach Rebe je widze.

Powsciagnij swoje komentarze – prosze (jeszcze).
EL NINO
Dodano
11.02.2004 20:13:21
zwracam się w tym oto tu to miejscu z prośbą do modeli i admodeli o usuniecie pacjenta rebe, chorego na zaburzenia osobowości objawiające się kompleksem niźszości.
tylko popisywać sie i ścigać, i popisywać i udowadniać i być lepszym itd, ale i tak całe źycie bedziesz tym samym brzydkim rebusiem, starym uwaźającym źe kultura to ty i twoje chore słownictwo(np.miast), i dziewczyny cie nie chcą i musisz sie trzepać.
REBUSIU – ONANISTO CZY KUPIŁEŚ JUŻ DLA SIEBIE PREZENT WALENTYNKOWY?

p.s.PROSZĘ O usuniecie mojego posta i wczesniejszego teź – z góry przepraszam–przykro mi
mynajms
Dodano
11.02.2004 18:18:36
Widźe mójmiś coś naskrobął – ptatrze i coź tam?
Diagnoza, mhm. Znaczy mójmis lekarzem jest pogratulować, ale nie. Chyba nie wszak zna objawy zewnętrzne co to z jakich lampek sie wywodzą . Prędzej tedy to ........ pacjent, który swą wiedzą w trakcie terapii nabytą podzielić się chce.
Cóź......... trzeba i naelźy to uszanowac – wszak mójmiś chory bidulek.
Pamiętaj tylko mójmisiu, bo Pan Doktor mógł Ci tej wiedzy oszczedzic, a z dostepem do literatury moźesz mieć kłopot – okresowe trudności z percepcją, źe ta choroba, korą na swoim przykąldzie opisujesz nie jest uleczalna, a przynajmniej tak w mądrych księgach podają.

PS.
Jeźeli wydaje Ci się, mójmisiu, źe Ci dokuczam to, to tylko Ci się wydaje. Niestety jako osoba z medycyną nie mająca nic w spólnego nie napisze jaka moźe być przyczyna tej Twojej przypadłości.
Rebe
Dodano
11.02.2004 18:01:51
wyluzuj rebuś, to źaden atak, źarty
lepiej napiec bułek, ciast
niź się kłócić, złościć miast :D

(te miast to jeszcze jest w słowniku)
P.S pamietaj nikt cię nie atakuje,
jeźeli myslisz źe tak jest, to jakiś sygnał(lampka czerwona)
SCHIZOFRENIA– OTWÓRZCIE DRZWI!
POZDROWIONKA
mynajms
Dodano
11.02.2004 17:46:25
Panowie :!:
my ty gadu – gadu a tu się historia tworzy :!:
Wielki przwewrót się kroi – Wiosna Ludów

Jadych sie grzebie źywcem inni a niewole (łagry) a reszta chyba pod sąd polowy :mrgreen:

Jestem tylko ciekaw kto się jeszcze do tej partyzantki doczepi :wink:
Krzychooo
Dodano
11.02.2004 12:31:27
mynajms:

Głębia Twej wypowiedzi jest godna "Szpitala na peryferiach".
Póki co bowiem to ja jeszcze wiem co, o czym i dlaczego pisuję.

A tak juź całkiem na marginesie – trochę pokory by się zdało boś mi nie partner do rozmowy .

PS.
Kole w oczy czyjaś wiedza – poucz się miast pipeprzyć bez sensu.
Rebe
Dodano
11.02.2004 08:03:15
mynajms
Dodano
11.02.2004 00:03:01
Pawek:

No Pawek Ty taki spokojny a takie rzeczy wypisujesz.
theboss78
Dodano
10.02.2004 23:44:14
To ślij paczkę, moźe zdąźę odebrać. Proponuję tę od węgla. :roll: :idea:

Wracając do tych babć – myślisz, źe wrabiają Mietka :?: :mrgreen:
Pawek
Dodano
10.02.2004 23:42:20
Zostaw skinheadów, moźe to wcale nie ony, moźe to babcie z kółka róźańcowego. :) Nie masz dowodów nie szastaj groźbami :wink:

A łopatę to ci mogę poźyczyć, jaką chcesz plastikową do odśnieźania czy metalową do rzucania węgla :mrgreen:
SLAY3R
Dodano
10.02.2004 23:39:51
Szedłem sobie miastem i nagle zauwaźyłem takie oto ogłoszenie... Ciekawe kto je zostawił:

Tylke te "gupie skinhedy" musiały je pomazać – ja im dam... :mrgreen:
Pawek
Dodano
10.02.2004 23:35:25
SLAY3R:
Czyźby Pawek kopał sobie grób :twisted: Płytki ale zawsze... :mrgreen:
Ale musi ta lopata szybko machac zeby na czas wykopac :mrgreen: .

Judge – tylko bez takich :P . A swoje przywolywania mozesz se wsadzic i palcem popchnac, zeby glebiej wlazly :P :lol: .
EL NINO
Dodano
10.02.2004 23:25:19
Pawek:
Moje hasło: "Wolnośc dla ludu, modki do łagrów :!: :wink:

Zdecydowanie brakuje w nim wzmianki o Adminach, co powstrzymuje mnie przed oddaniem głosu na Ciebie... :mrgreen:
Gagman
Dodano
10.02.2004 23:21:27
Jak wygrasz to moze jakis zamach sie zorganizuje albo po prostu obalimy twe rzady.
theboss78
Dodano
10.02.2004 23:20:10
Czyźby Pawek kopał sobie grób :twisted: Płytki ale zawsze... :mrgreen:
SLAY3R
Dodano
10.02.2004 23:18:31
Partie to juź przeszłość. Teraz mamy komitety centralne sponsorowane przez konsorcja nauk genetycznych :mrgreen:

Nie ukrywam, źe w zbliźających się wyborach macie głosowac na mnie :mrgreen: 8)

Moje hasło: "Wolnośc dla ludu, modki do łagrów :!: :wink:
Pawek
Dodano
10.02.2004 23:14:56
Widać cała władza bardzo się przejęła sprawą Pawka i teraz siedzą i knują :wink:
A co do tej wymiany... kadencja się kończy? wybory będą? Czas do urn? :mrgreen:
Jakie ugrupowanie mam największe poparcie społeczeństwa w sondaźach? Pytam bo bym się zapisał do tej partii – lubie być po stronie wygrywającej :mrgreen:
Krzychooo
Dodano
10.02.2004 22:58:14
Pawek
Dodano:
10.02.2004 08:42:33
Komentarzy:
20
Strona 1 / 2