Co to jest?
"Aplikacja lub biblioteka DLL:DOCUMESyilgarUSTAWTemp
vb4.temp ( i tu pojawiają się teź pliki: spa1tmp, pya3.tmp, eya4.tmp... i tak dalej ) nie jest poprawnym obrazem systemu Windows NT. Sprawdź z dyskietką instalacyjną"..... jak ktoś się orientuje o co biega– proszę o pomoc :!: :!: :!:
:? :? :?
Czekam juź dość długo... i nic... :cry: A problem pojawia się za kaźdym razem przy uruchamianiu, przy czym za kaźdym razem zmieniają się nazwy tych dziwnych plików... Zaczekam jeszcze trochę,a jak nikt nie będzie potrafił mi pomóc to idę się powiesić... :wink: :wink: :wink:
:? :? :?
Czekam juź dość długo... i nic... :cry: A problem pojawia się za kaźdym razem przy uruchamianiu, przy czym za kaźdym razem zmieniają się nazwy tych dziwnych plików... Zaczekam jeszcze trochę,a jak nikt nie będzie potrafił mi pomóc to idę się powiesić... :wink: :wink: :wink:
Odpowiedzi: 5
Tak sie zastanawiam, czy czasem nie zaladowales jakichs sterownikow nie pod swoj system, lub czy nie uszkodziles czyms jakichs plikow.
Moze samo "sfc /scannow" z Uruchom cos da ? Albo "napraw" z konsoli ?
Moze samo "sfc /scannow" z Uruchom cos da ? Albo "napraw" z konsoli ?
Przeglądanie msconfig nic nie dało– wszystko wygląda ok ( tak jak zawsze ), usuwanie wszystkiego równieź bo gdy system wstaje pojawiają się kolejne komunikaty tylko ze zmianą literek i cyfr...np: pya3.tmp, ccs1.tmp... i mnóstwo innych które zaraz po załadowaniu systemu są juź w folderze Temp... :evil: Nie uźywałem równieź nic co mogłoby spowodować takie zmiany, ani nie ściągałem nic na kompa– i to właśnie mnie trochę dziwi, bo robiłem system w zeszłym tygodniu, tak jak zawsze– te same programy, a jedyną nowością była myszka... o której juź pisałem... :lol: Nic juź mi do głowy nie przychodzi, bo po scanowaniu róźnymi antyrobalami i mks'em wyszło na to źe system jest czysty...– czeski film– jak nie oszaleję to będzie super... :evil: :evil: :evil:
Acha... zacząłem grzebać i okazało się źe za komunikat jest odpowiedzialny niejaki: NDIS.EXE... nie chciał się wyłączyć przez msconfig więc wywaliłem go ręcznie.... jak na razie system wstaje– zobaczymy jak długo... :? Ale komunikat się nie pojawia, choć nadal zagadką jest skąd się to cholerstwo wzięło :?: :?: :?:
Acha... zacząłem grzebać i okazało się źe za komunikat jest odpowiedzialny niejaki: NDIS.EXE... nie chciał się wyłączyć przez msconfig więc wywaliłem go ręcznie.... jak na razie system wstaje– zobaczymy jak długo... :? Ale komunikat się nie pojawia, choć nadal zagadką jest skąd się to cholerstwo wzięło :?: :?: :?:
Stilgar, zanim sie pochlastasz, zerknij do msconfiga i do kluczy Run w rejestrze. Jesli to "cos" uruchamia sie przy starcie, to jedynie w tamtych miejscach znajdziesz informacje.
Obrazem systemu NT ? Uzywales jakiegos narzedzia do backupu systemu ?
Obrazem systemu NT ? Uzywales jakiegos narzedzia do backupu systemu ?
Witam :wink:
Polecam usuniecie wszystkich plików z Temp'u,
uruchomienie ponowne komputera i zdanie relacji z wystepowanie (lub nie) błedów
Polecam usuniecie wszystkich plików z Temp'u,
uruchomienie ponowne komputera i zdanie relacji z wystepowanie (lub nie) błedów
Zrobię to, właśnie źe odpowiem sam sobie: za Boga nie wiem co to za pliki i co mój Windows ode mnie chce... dlatego postanowiłem się pochlastać...El Nino– masz mnie na sumieniu... :evil: :evil: :evil:
Strona 1 / 1