co to jest za program ccApp.exe – Szybko pomóźcie!!!

Witam, często gęsto ten program pojawia sie podczas zamykania systemu, po czym po odpaleniu ponownym systemu usuwa mi ściezki np: nortona antywirusa i firewala kerio. Czy to jest wirus? Kilka razy formatowałem kompa, likwidowałem partycje i po kilku włączeniach jest to samo. Czy to moze być robak z serii LEBREAT.B. Skanuje Nortonem Antywirusem 2005 i nic nie widzi. Moźe mbr? Pomóźcie jak to sprawdzić, please!!!

Odpowiedzi: 7

Dzięki wielkie za te szacowne odpowiedzi, lecz mam ciągły problem z uruchamianiem np: "przywracanie systemu" lub nie mam moźliwości uruchomić "dysk wizard" ani wykonać formatu z pod Dosu lub innych komend odnoszących się chociaźby do dosu czy to nie dziwne? :lol: Pozdrawiam wszystkich którzy udzielili mi odpowiedzi i naprawdę zwazcie na to iź nie kaźdy musi być tak dobry w komputerach jak Wy no a takźe znać język Angielski. :lol:
mariusz1
Dodano
24.08.2005 00:29:09
Xeophyte:
Sory o Wielki Rebe Naczelny Chamie. Zapomnialem, ze mariusz1 nie zna ani troche angielskiego.
www.ling.pl

Zapomniałeś to zupełnie o czymś innym, ale to Twój ból.
Rozumiem, źe nikt inny poza mariuszem1 nie ma prawa chcieć dowiedzieć się , bez spełnienia warunku znajomości języka, co te zdania znaczą.
Skoro tak to moze swoich odpowiedzi zacznij wyłacznie poprzez PW udzielać.
Rebe
Dodano
22.08.2005 21:32:13
Sory o Wielki Rebe Naczelny Chamie. Zapomnialem, ze mariusz1 nie zna ani troche angielskiego.
www.ling.pl
Xeophyte
Dodano
22.08.2005 21:19:37
Xeophyte:
Symantec Common Client CC App
ccapp.exe is a process belonging to Norton AntiVirus 2003. It is responsible for the auto–protect and email checking facilities, both of which will not function correctly if this service is stopped. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated.

No – sam mniód. Szkoda tylko, źe w wypowiedzi linka do jakiegoś translatora zabrakło – "Prosces jest składnikiem NAV2003 odpowiadającym za ochronę i sprawdzanie poczty – funkcje ta nie będą prawidłowo działać jeźeli proces zostanie zatrzymany.Program jest waźny/istotny dla stbilnej i bezpiecznej pracy komputera i nie powinien być zatrzymywany."

Żeby nie było, źe w minionym ustroju tylko rosyjskiego uczono.
Rebe
Dodano
22.08.2005 11:42:32
Symantec Common Client CC App
ccapp.exe is a process belonging to Norton AntiVirus 2003. It is responsible for the auto–protect and email checking facilities, both of which will not function correctly if this service is stopped. This program is important for the stable and secure running of your computer and should not be terminated.
Xeophyte
Dodano
22.08.2005 11:35:33
niestety ale jest to proces programu Norton Antivirus zobacz na alt + ctrl + del
szymcar
Dodano
18.08.2005 15:59:15
niestety ale jest to proces programu Norton Antivirus zobacz na alt + ctrl + del
szymcar
Dodano
18.08.2005 15:59:15
mariusz1
Dodano:
14.08.2005 21:01:41
Komentarzy:
7
Strona 1 / 1