co to jest svchost.exe i czemu zajmuje mi 97% czasu procka?
co to jest svchost.exe i czemu zajmuje mi 97% czasu pracy procka? jak próbuje to wyłączyć to mi wyskakuje ze nastapi zamkniecie systemu i zaczyna sie odliczanie. co na to poradzic? z gory thx za pomoc.
Odpowiedzi: 6
Astaroth:Mam taki sam problem jak autor tematu i nie mam pojecia jak to naprawic. Jesli jest to blaster to napiszcie jak go usunac. Z gory dzieki.
Powinieneś zainteresować sie przyklejonami tematami w dziale o wiele mowiacym tytule a mianowicie Bezpieczeństwo
szczególnie tym
Mam taki sam problem jak autor tematu i nie mam pojecia jak to naprawic. Jesli jest to blaster to napiszcie jak go usunac. Z gory dzieki.
Ja miałem W32.Jeefo i siedział w c:windowssvchost.exe, zaraźał inne pliki, ale był łatwy do usunięcia.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
dzieki za pomoc. to byl blaster. thx for help.
Kiedyś widziałem podobny przypadek w Windows 2000 Server. To był jakiś wirus i miał jeszcze jakieś śmieci w autostarcie, które go tak spowalniały... niestety znane programy go nie wywaliły... nie pamiętam co zrobiłem...bo to było dawno :roll:
Masz prawdopodobnie robaka, który nazywa się "Blaster" :) Powiedz jeszcze, źe nie moźesz kopiować nic do schowka, rozłącza ci połączenie z netem i blokuje niektóre applety w javie :))))
Zainstaluj wszystkie łatki, które ukazały się do Win (masz prawdopodobnie Win2k lub XP).
Pozdro
––r>s
Zainstaluj wszystkie łatki, które ukazały się do Win (masz prawdopodobnie Win2k lub XP).
Pozdro
––r>s
Strona 1 / 1