Co to jest rtf ?????????
Powiedzcie mi co to jest rtf i jakiego programu potrzebuje do tego?Bo musze sciagnac z netu wyklady a niemoge tego dokumentu w niczym otworzyc. :(
Odpowiedzi: 12
W takim razie sory
dodka19:Ja sie nie pytam was co mam skopsane bo sama niewiem:) poprostu nien dokument niechce mi sie otworzyc w niczym i juz.W wordpad tez prubowalam i nic.Trudno sie mowi,mam nadzieje ze wiecej nie bedzie plikow o tym rozszezeniu.
Dodka19 to były źart w oczekiwaniu na to co zrobisz , a nie nabijanie się z Ciebie czy Twojego postu .
zobacz tą stronke , moźe ta rada to panaceum na Twój problem http://deutsch.matura.pl/rtf.htm
Ja sie nie pytam was co mam skopsane bo sama niewiem:) poprostu nien dokument niechce mi sie otworzyc w niczym i juz.W wordpad tez prubowalam i nic.Trudno sie mowi,mam nadzieje ze wiecej nie bedzie plikow o tym rozszezeniu.
Skad mamy wiedziec co masz skopsane ? Moze sciagniety plik jest uszkodzony ? Probowalas sciagnac ponownie ? Probowalas otworzyc Wordpadem ?dodka19:A mi i tak i tak niechce sie to w wordzie otworzyc,mam cos skopsane.
no to sobie sluchaj go.Ale jestes dowciapny
ja pierdziele....dobra nie bede sprzeczala sie z jakim kolesiem bo niechce mi sie....
ja pierdziele....dobra nie bede sprzeczala sie z jakim kolesiem bo niechce mi sie....
EL NINO:Moze i ROTFL, ale do nich trzeba RTFM :mrgreen: .Seeker:A nie miało to być rotfl :wink: :mrgreen:
ale o tym jak? co? z czym? to się mozna dowiedzieć tylko z ...RMFFM :mrgreen: :mrgreen: :wink:
i co kurna bedziecie sie nabijac?! Ja tu nie napisalam po to abyscie sie ze mnie nabijali ale zebyscie mi pomogli!!! A mi i tak i tak niechce sie to w wordzie otworzyc,mam cos skopsane.
A wy nabijajcie sie dalej......... :?
A wy nabijajcie sie dalej......... :?
Moze i ROTFL, ale do nich trzeba RTFM :mrgreen: .Seeker:A nie miało to być rotfl :wink: :mrgreen:
A nie miało to być rotfl :wink: :mrgreen:
Przeciez kurna nawet Word otwiera pliki rtf.
WordPAD masz go w systemie..
Ale skad ja mam to sciagnac ,ten caly program?? :?:
Strona 1 / 1