Co tak gługo was nie bylo ????
a dlaczego nie bylo was tak gluuuugo.Ktos nie zaplacil za domene.
Odpowiedzi: 16
Coź za miłe zaskoczenie źe nasze kochane forum znowu działa :D Co do powiadamiania po awariach to jestem ZA.
Witam i pozdrawiam wszystkich :)
Witam i pozdrawiam wszystkich :)
Nie, to był błąd serwera DNS.
Myślałem źe witrynę przejeła ta gazeta :mrgreen:
a ja się ostro wnerwiałem jak ciągle ta sama reklama kiejś gazetki :o
a ja się ostro wnerwiałem jak ciągle ta sama reklama kiejś gazetki :o
Witam wszystkich. Jestem całkowicie za wysyłaniem powiadomień na adres poczty, przynajmiej nie sprawdzałbym kilka razy dziennie czy juź stronka działa.
to bardzo dobry pomysl. proponuje by zawsze po tego typu awariach servera powiadamiac ludzi o wznowieniu dzialania strony...
Odsnośnie maila. Chyba wysle je jutro (piatek – 21.03)
Odczouwałem kryzys z braku roboty na kompie w tym czasie, lecz równierz się cieszę źe działa. :)
No wreszcie !!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Witam wszystkich ponownie {juź myslałem ze stronka całkiem padła)
Pozdrawiam wszystkich :wink:
Witam wszystkich ponownie {juź myslałem ze stronka całkiem padła)
Pozdrawiam wszystkich :wink:
witam , sprawdzalem stronke codziennie a tu qupa :cry:wiec sie zgadzam z The_judge , ze przydaloby sie powiadamianie meilem , o takich zaistniałych sytuacjach :!: :idea: , moze warto by taka odpcje przemyslec :?:
Cisze sie , ze jush wszystko oki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Cisze sie , ze jush wszystko oki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
no w koncu! Przydaloby sie jakies poinformowanie na maila, bo na www.centrumxp.pl przypadkiem wpadlem – bylem pewien ze dalej nie dziala, a tu mile zaskoczenie :)
Grunt źe servis znowu działa.
Przerwa była związała się z przeniesieniem serwisu na nowy serwer. Nie miałem wpływu na to, źe trwało to tak długo
cos chyba znowu nie tak było... mam nadzieje ze w koncu wszystko bedzie w porzadku... :?
Nie nie zaplacil za domene tylko byla awaria serwera. I z tego powodu Centrum nie dzialalo blisko dwa tygodnie.
Obecnie Centrum XP znajduje sie na nowym serwerze i jest dostepne pod adresem CentrumXP.pl. Stary adres xp.korba.st juz nie funkcjonuje.
Obecnie Centrum XP znajduje sie na nowym serwerze i jest dostepne pod adresem CentrumXP.pl. Stary adres xp.korba.st juz nie funkcjonuje.
Strona 1 / 1