co skasowac?
czy ktorys z tych plikow mozna usunac??
autoexec.bat 0kb
boot.ini
bootfont.bin
config.sys 0kb
hiberfil.syss
io.sys okb
msdos.sys okb
ntdetect.com
ntldr
pagefile.sys
autoexec.bat 0kb
boot.ini
bootfont.bin
config.sys 0kb
hiberfil.syss
io.sys okb
msdos.sys okb
ntdetect.com
ntldr
pagefile.sys
Odpowiedzi: 18
No to tym bardziej Windows zaśmieca, a nie pliki, które maja 0kb. Jak nie chcesz ich widziec, to ryłacz pokazywanie plików ukrytych i systemowych.
no ale windows nie zajmuje 0 kb!!!!
u mnie jest taki katalog WINDOWS i on tez "zasmieca" "więc po co ma byc"?? moim zdaniem to one niezasmiecajakubush:pytam bo config io i msdos.sysmaja po 0kb wiec po co maja byc ;) tylko zasmiecajaaaaaa no ale ok nie usune
a nie pisalem bo wszystko wiem ;d a piszecie tu o bzdurach wiec nie odpowiadam ;>
pytam bo config io i msdos.sysmaja po 0kb wiec po co maja byc ;) tylko zasmiecajaaaaaa no ale ok nie usune
a nie pisalem bo wszystko wiem ;d a piszecie tu o bzdurach wiec nie odpowiadam ;>
EL NINO:Ups :( .
Bede musial na kolanach przepraszac :evil: .
Spoks :wink: sie wstawie moźe za Tobą :lol: oczywiście nic za darmo :lol:
Gorzej źe teraz milion akcesów na moderatorów dostaniemy :lol: :lol:
Ej, panowie. Ja tam nie wiedze problemu. Usuńcie swoje posty prawem moderatora i po sprawie. Nie matwcie się, niewiele osób się o tym dowie, a ja Kubie na pewno nie zdradze Waszej słodkiej tajemnicy :D :D :D
Ups :( .aligator:... Kuba Cię banem poczęstuje na bank, za wyjawienie tajemnicy umowy... :mrgreen: :mrgreen:
Bede musial na kolanach przepraszac :evil: .
EL NINO:Za co Ci Kuba placi tyle kasy za moderowanie ? :P :lol: :lol:
No teraz to EL przegiąłeś pałę i Kuba Cię banem poczęstuje na bank, za wyjawienie tajemnicy umowy... :mrgreen: :mrgreen:
Skoro gieras moze zmieniac, to Ty sie nie len i tez se zmien. Za co Ci Kuba placi tyle kasy za moderowanie ? :P :lol: :lol:aligator:... musiałem swoje wypociny pozmieniać ...
gieras:niebardzo cie rozumiem aligator??
Rany, czy muszę się produkować :? dzisiaj niedziela, lenia mam.
Wyjaśniam; puściłeś najpierw sam cytat bez źadnego komentarza, więc jak zobaczyłem to się wkurzyłem i napisałem opierdziel za śmieci itp. kpw ? jak sończyłem pisać to Ty juź dopisałeś komentarz, to się jeszcze bardziej wkurzyłem iź musiałem swoje wypociny pozmieniać, rozumisz waść :?: :) :idea: :lol:
niebardzo cie rozumiem aligator??
gieras jak będziesz jeszcze raz edytował swojego posta i zmuszał mnie do zmiany tego co napisałem to wywalę, kurna twarz... :evil:
8) 8)
8) 8)
jesli kubush niejest doswiadczonym uzytkownikiem windy to niepowinien sie bawic w takie rzeczy, chyba ze lubi fdisk i format C:MarcinX:Pawek:Jeźeli chcesz mieć stabilnego Windowsa, to nie usuwaj źadnego pliku
Usunięcie hibernacji jest wskazane ,bo zajmuje w cholerę miejsca.
Ale wywalenie pliku bez wyłączenia w opcjach zasilania i tak nic nie da.
Gieras chyba masz racje ,moźe wywalił wszystko :D :D
Pawek:Jeźeli chcesz mieć stabilnego Windowsa, to nie usuwaj źadnego pliku
Usunięcie hibernacji jest wskazane ,bo zajmuje w cholerę miejsca.
Ale wywalenie pliku bez wyłączenia w opcjach zasilania i tak nic nie da.
Gieras chyba masz racje ,moźe wywalił wszystko :D :D
patrzac na date dolaczenia kubusha do forum (23. Czerwca 2003) i liczbe napisanych postow przez ten czas (6) pewnie predko sie niepojawi i nieodpowie nam na to pytanie... albo... usunal te wszystkie pliki :D :D
Na pierwszy rzut oka to tylko hiberfile.
Ale to moźna wyłączyć w opcjach zasilania.
Jest tam pare plików ,które po wywaleniu ,zapewnią ci przyjemność reinstalacji systemu :D :D
Jak pytał Gieras po co ci to :?:
Ale to moźna wyłączyć w opcjach zasilania.
Jest tam pare plików ,które po wywaleniu ,zapewnią ci przyjemność reinstalacji systemu :D :D
Jak pytał Gieras po co ci to :?:
Jeźeli chcesz mieć stabilnego Windowsa, to nie usuwaj źadnego pliku :!: :!: Poza tym usunięcia niektórych tych plików system Ci odmówi.
a po co chcesz je usuwac ????
Strona 1 / 1