co się stanie.........
Co się stanie gdy wyjmę z kompa procek, a potem go włącze??? Mam pewien procesor i niewiem czy on odpala!!! :roll: Jeźeli ktoś wie co się stanie proszę odpisać :!:
Odpowiedzi: 10
OJ "darek_dede" my naprawdę nie umiemy się zrozumieć :( Nie obraź się ale niechce mi się jeszcze raz specjalnie dla ciebie tłumaczyć tego co mi się stało :!:
tak mam windowsa xp profesionalla :?
Podstawowe pytanie :
Czy dzieje się Tobie tak pod WinXp.
Jeśli tak to za taki stan rzeczy moźe odpowiadać inny identyfikator sprzętu który został aktywowany w M$.
Czy dzieje się Tobie tak pod WinXp.
Jeśli tak to za taki stan rzeczy moźe odpowiadać inny identyfikator sprzętu który został aktywowany w M$.
lewymen:
nie chodzi oto źe procek jest na płycie, pokazuje źe to 1600Mhz, ale po załadowaniu systemu obraz jest czarny i miga ta kreska :evil:
Skąd wiesz, źe system się juź załadował skoro nie przełączył się w tryb graficzny? Nie wywala źadnych błędów przy uruchamianiu? Moźe wiesza się przy ładowaniu.
HMmm czyli komp się nie odpala i pokazuje złego proca (innego niź masz)??? dobrze zrozumiałem (sorry ale tak formuujesz problem, źe nie potrafie pojąć)
nie chodzi oto źe procek jest na płycie, pokazuje źe to 1600Mhz, ale po załadowaniu systemu obraz jest czarny i miga ta kreska :evil:
Nie rozumiem..... chodzi o to, źe na płycie nie ma proca a na ekranie pokazuje się źe jest... :roll:
Chciałbym jeszcze zapytać.... U mnie komp się włącza
pokazuje się źe procek to 1600Mhz ale po ładowaniu systemu obraz jest czarny i tylko miga w prawym rogu ekranu biała mała kreska!!!! CO ROBIĆ :( :roll:
pokazuje się źe procek to 1600Mhz ale po ładowaniu systemu obraz jest czarny i tylko miga w prawym rogu ekranu biała mała kreska!!!! CO ROBIĆ :( :roll:
Głośnik zapiszczy, albo nie zapiszczy.
Nic się nie stanie.Popłynie prąd, ale bez efektu.
Nic się nie stanie.Popłynie prąd, ale bez efektu.
usłyszysz pisk ze speakera i nic poza tym,czarny ekran
Strona 1 / 1