Co sie dzieje ? Zawieszanie sie systemu. Na amen.

Witam . Mój system to Windows Vista Ultimate ( Eng ) 32 bitowa Mój problem : System wiesza się ( zatrzymuje się) bez wyraźnego powodu, w różnych sytuacjach , poprostu staje, tylko użycie ręcznego resetu pomaga. Brak jakichkolwiek komunikatów o błędzie. Wszystkie sterowniki zaktualizowane. Kiedy był zainstalowany Windows XP komputer działał bezproblemowo. Chciałbym wiedzieć jak sprawdzić co powoduje te zwiechy.

Odpowiedzi: 3

Dzięki doorsteps za poradę , faktycznie chodziło o sterownik płyty głównej , a własciwie jego brak , pominąłem instalacje jednego ze sterowników którą się dokonuje przy instalacji systemu za pomocą dyskietki.:redface:
artur666
Dodano
15.06.2007 20:12:43
[quote=artur666]Witam . ...Brak jakichkolwiek komunikatów o błędzie. [/quote] Masz włączone wywoływanie BSOD-a? Jeśłi nie - uczyń to i podaj numery błędów jeśli takowe wystapią. W razie problemów "jak to się robi" opis w FAQ w dziale Windows XP.
Endrju
Dodano
15.06.2007 15:21:40
Czy Vista jest oryginalna ? Może masz jakąś starą betę ? Jeżeli jest oryginalna to sprawdź raz jeszcze sterowniki pod kątem kompatybilności z nowym systemem, a w szczególności te od płyty głównej.
doorsteps
Dodano
15.06.2007 00:59:04
artur666
Dodano:
14.06.2007 20:32:54
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1