Co się działo z forum?
Co kombinowaliście z forum ostatnio, źe nie działało ? :P
Cosik naprawiliście?
Cosik naprawiliście?
Odpowiedzi: 16
brtx:@ida – Twoj "blad" zostal naprawiony ;)
zauwaźyłam.. dzięki :) Zapomniałam tego dopisać zebyście to skasowali :)))))
Kuba:Niestety nie, te posty i PW nie wrócą. Bardzo wszystkich przepraszam za stracone posty
uuuuuuuuu... :cry: :cry: :cry: ale kicha. No ale trudno. Miejmy nadzieje, źe w przyszłości nie będzie juź takich problemów.
Ad@$:To napisz Kuba przynajmniej co było przyczyną i dlaczego nie da się przywrócić. Moźe nie powieszą Cię userzy na linie tylko zginiesz bezboleśnie :wink:
nie chcesz się przyznać :?: :wink:
Dobra, mi tam juź przeszło. Tabliczka dobrej czekolady zawsze pomaga :D
Ostatnio forum 2 dni nie chodziło...
@ida – Twoj "blad" zostal naprawiony ;)
@kuba – Nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem. Poczta cxp nie dziala w ogole... (??) i kiedy wszystko wroci do normalnosci?
@ada$ – po prostu skasowana zostala baza danych mySQL, ktora zawierala posty, newsy itd. Nie da sie juz jej odzyskac, a Kuba dysponowal widocznie kopia zrobiona wieczor 6 Marca 2005 z niej odtworzyl forum.
@kuba – Nie ma co plakac nad rozlanym mlekiem. Poczta cxp nie dziala w ogole... (??) i kiedy wszystko wroci do normalnosci?
@ada$ – po prostu skasowana zostala baza danych mySQL, ktora zawierala posty, newsy itd. Nie da sie juz jej odzyskac, a Kuba dysponowal widocznie kopia zrobiona wieczor 6 Marca 2005 z niej odtworzyl forum.
To napisz Kuba przynajmniej co było przyczyną i dlaczego nie da się przywrócić. Moźe nie powieszą Cię userzy na linie tylko zginiesz bezboleśnie ;)
Niestety nie, te posty i PW nie wrócą. Bardzo wszystkich przepraszam za stracone posty
kurcze dopiero teraz znalazłam tentemat z forum... a juź załoźyłam w "o wszystkim" temat na ten (he he) temat :)))
Jak Kuba bazę zaktualizuje, owszem ;)
o jakźe się cieszę, źe FORUM juź jest..
Niestety brakuje kilku ostatnich postów (a traktowały o moim aktualnym problemie) i moich prywatnych wiadomości..
Czy jest szansa, źe pojawią się jeszcze..?
Pozdrawiam
Niestety brakuje kilku ostatnich postów (a traktowały o moim aktualnym problemie) i moich prywatnych wiadomości..
Czy jest szansa, źe pojawią się jeszcze..?
Pozdrawiam
EL NINO:Znowu miales turbulęcje ? Bylo nie jarac tyle kurna. Wszystkim gro i bucy a tylko Tobie jakies zwidy wyskakuja :P .
nie przenoś dźwięków dochodzących z Twoich kiszek na ogół userów :lol:
Znowu miales turbulęcje ? Bylo nie jarac tyle kurna. Wszystkim gro i bucy a tylko Tobie jakies zwidy wyskakuja :P .
I znowu to samo...
EL NINO:dwa tygodnie bez forum :mrgreen: .
Przeźyje...
Znajdziesz jeszcze jeden i wygrywasz nagrode glowna – dwa tygodnie bez forum :mrgreen: .darek_dade:Juź drugi błąd u Ciebie znalazłem :P
Kuba:turbulęcje ;–)
Juź drugi błąd u Ciebie znalazłem :P
A czemu serwer zmienialiście. Forum centrumxp to chyba najszybsze forum do którego uczęszczam
Był zmieniany serwer. Przeniesienie tak duźej bazy danych za zupelnie nowy serwer fizycznie połoźony w innym miejscu to nie taka prosta sprawa ;–). Stąd te turbulęcje ;–)
Strona 1 / 1