Co sądzicie o tym sprzęcie? (foto + opis)
[b]Witam, spośród komputerów do 2 tysięcy złotych rzucił mi się w oczy ten:[/b]
http://allegro.pl/item327652178_najtanszy_czterordzeniowy_komputer_quad_gratisy.html
[b]Szukam z dobreym procesorem, czterordzeniowym i oczywiście dobra karta graficzną, co sądzicie o powyższym sprzęcie?[/b]
Odpowiedzi: 2
Słuchajcie, no właśnie, cena tutaj gra rolę bardzo istotną.
Ale zobaczcie, karta graficzna nie jest zintegrowana (w przyszłości kupię lepszą, coś na wzór nVidii Ultra 768MB, obecnie chyba najlepszej, ale teraz w cenie 1600zł, za drogo dla mnie).
No i na tej płycie głównej są 4 sloty pod pamięć RAM, w przyszłości neidalekiej planuje dopupić dwie pamięci po 1GB by mieć w sumie 4GB RAMu - płyta główna uciągnie.
No i procesor czterordzeniowy, swego czasu myślałem nad AMD PHANTOM 9500, ale pogrzebałem i ten QuadCore go bije na łeb (wydajność w grach i programach - testy). Więc źle chyba nie jest?
W takim wypadku jest to chyba opłącalne? Jak sązicie, bardzo mi zależy na Waszej opini w tym temacie, bo pewnie się znacie lepiej niż ja.
-------------
[b]Nie ma potrzeby takiej dużej czcionki używać
Żółty[/b]
Cudów w tej cenie nie kupisz, tania płyta główna, tania karta graficzna, z pewnością też tani i mało pewny zasilacz. Próbowałeś "składać" samemu?
Strona 1 / 1