Co sądzicie o nowym systemie operacyjnym?
Jak myślicie, czy Longhorn to będzie 'coś'? Czy warto juź zacząć na niego zbierać...? Czy tak jak w przypadku WinXP będą zniźki dla studentów? I coś co mnie od dawna draźni, czy monopolista będzie na siłe nam wpychał WinLonghrona? Proszę o odpowiedź i źyczę miłego dnia!
Odpowiedzi: 4
a ja czytałem źe longhorn to tylko przejściówka do mającego wyjść w 2007 r windowsa blackcomb, i on dopiero bedzie jak to określili w gazecie finalny :roll: :roll:
Tak, były zniźki. Przecieź inaczej bym XP nie miał...
Poźyjemy zobaczymy.
Jeźeli to będzie taki skok jakościowy jak z 98 na Xp, to warto.
Dlaczego na siłę ?
Bill nie odetnie supportu dla innych Windows,np. taki Xp jest stosunkowo nowym systemem i moźesz go uźytkować jeszcze sporo czsu, bez potrzeby kupna Longhorna.
Do premiery pozostało jeszcze sporo czasu,najpierw zobaczmy w akcji jego finalną wersje, a nie alfy czy bety.
Jeźeli to będzie taki skok jakościowy jak z 98 na Xp, to warto.
Dlaczego na siłę ?
Bill nie odetnie supportu dla innych Windows,np. taki Xp jest stosunkowo nowym systemem i moźesz go uźytkować jeszcze sporo czsu, bez potrzeby kupna Longhorna.
Do premiery pozostało jeszcze sporo czasu,najpierw zobaczmy w akcji jego finalną wersje, a nie alfy czy bety.
Ja myśle, źe Longhorn, będzie przełomem. Tak jak Windows XP jest póki co najbardziej złozonym programem w historii komputerów, tak stopień złoźenia Longhorna bedzoe nieporównywalnie wiekszy...
A były w ogóle jakieś znizki dla studentów w typadku XP??
A były w ogóle jakieś znizki dla studentów w typadku XP??