Co sądzicie o Kaspersky Anti–Virus Personal 6.0.0.299 final?
Witam. Chciałbym spytać o Wasze komentarze na temat tego antywira, oczywiście jak ktoś go uźywa. Dobre i złe komentarza mile widziane 8)
Odpowiedzi: 9
Jak chcesz go zobaczyć to masz www.kaspersky.com i tam wezmiesz service i forum i wejdziesz w temat beta – tam bedziesz mial ftp glownej strony ruskiej kasperskiego i tam przy kaspersky 6.0.0.299 jest na maxa przetestowany i nie jest to juz beta :| – u mnie dziala jak głupi :p 8)
w84u, to juz mój ostatni post w tym temacie – za duźo OF
Ja chcę go zobaczyć na witrynie Kaspersky'ego.
Ja chcę go zobaczyć na witrynie Kaspersky'ego.
Mi osobiście spowalniał ten antywirus kompa. Pomimo tego to jednak bardzo dobry program anywirusowy. No ale to tylko jest IMO.
Rzuce Ci linka najwcześniej jutro, bo robiłem formata i musze od typa wziąc adres – sprawdzisz sobie :D 8)
damiancore Googelki ;)
Moźesz mi dokładnie pokazać??Ponczeq:Wersje 6.0.0.299 pobierałem z głównego ftp firmy Kaspersky Lab – wersja angielska
http://www.kaspersky.com/productupdates?chapter=146244099
Wersje 6.0.0.299 pobierałem z głównego ftp firmy Kaspersky Lab – wersja angielska i nie pisało źe to beta( obok były inne i pisało w nich beta). Podane są takźe róźne klucze do niego – mi się wydaje, źe juz final jest ale nie sprzedają jeszcze bo chcą dokładnie sprawdzić. :D
Ponczeq, na oficjalnej stronie Kasperskyego, nie mogę znaleść źe taka wersja (Kaspersky Anti–Virus Personal 6.0.0.299 final)istnieje.
Nie wiem zkąd to wyciagnołeś.
Najnowsza to coś około 5.0.527.
Nie wiem zkąd to wyciagnołeś.
Najnowsza to coś około 5.0.527.
ja tam osobiście ani Kasperkiego ani Nortona nie uźywam bo za duźo zamulają sprzęt...mi wystarcza avast i do tego kerio...spoczko
Strona 1 / 1