Co sądzicie o CoD 2? :(
troszke nie wiem co o tym myslec :roll: czy nie lepiej by bylo jakby powstal nastepny dodatek do starego dobrego CoD–a Z MALYMI WYMAGANIAMI :?: CoD 2 bedzie mial BARDZO DOBRA grafike, taka ze juz wiele osob moze sobie tylko pomarzyc, w tym ja :/ a multiplayer? powstana nowe serwy do CoD 2, a stare do CoD i CoDUO, poprostu malo osob bedzie na nich siedziec lub nikt :/ ja mam tylko nadzieje, ze CoD 2 wysoko nie zajdzie :( i szybko o nim zapomnimy...
a co Wy o sadzicie o CoD 2 :?:
a co Wy o sadzicie o CoD 2 :?:
Odpowiedzi: 6
Call of Duty to jedna z najelpszych gier na pieca. Miejmy nadzieję, źe CoD2 utrzyma ten poziom. A co do multi to myslę, źe wielu ludzi bedzie pykac jeszcze długo w jedynkę CoD. :)
COD bedzie sie trzymac to dobra gierka spojrzcie na cs 1.6 do dzis graja w niego tysiace graczy na calym swiecie;–)
Manik:Zgadzam sie!!!!!!!!!!
Polepszanie gier to tylko napędzanie rynku hardwerowego. Sam gram w MOHaa, a w MOHpa juź se nie zagram!!!!!!!!!!! Ciągle pozostają entuzjaści starszych gier. Szczególnie, źe nie karzdego stać na nowego, szybszego kompa i na nowe, ładniejsze, zoraz droźsze gry. Dlatego jednak ja(z powodu słabości moje procka) zostaje przy takich grach jak COD, MOHaa i BF'42!!!!!! :D
Hehe ja mam kompa bardzo szybkiego ale i tak wolę MOHAA niź MOHPA ! Stary dobry Medal wymiata :) Nie będzie tak źle z tymi serwerami do CoD1 :)
Co sadze? Wypowiem sie jak zagram... narazie wymagania gry nie napawaja optymizmem jesli chodzi o plynnosc mam pewne obawy ;D Ale ceny sprzetu ciagle spadaja, juz teraz w zasiegu reki jest sprzet na ktorym D3 chodzi w miarę OK i wyglda calkiem dobrze... Tak wiec glowa do gory.
A CoD jest jedna z najlepszych gier na PC... oby druga czesc gorsza nie byla :)
A CoD jest jedna z najlepszych gier na PC... oby druga czesc gorsza nie byla :)
Zgadzam sie!!!!!!!!!!
Polepszanie gier to tylko napędzanie rynku hardwerowego. Sam gram w MOHaa, a w MOHpa juź se nie zagram!!!!!!!!!!! Ciągle pozostają entuzjaści starszych gier. Szczególnie, źe nie karzdego stać na nowego, szybszego kompa i na nowe, ładniejsze, zoraz droźsze gry. Dlatego jednak ja(z powodu słabości moje procka) zostaje przy takich grach jak COD, MOHaa i BF'42!!!!!! :D
mam nadzieję źe gra będzie lepsza od jedynki i moźe ktoś przełamie tą cholerną barierę i nie tylko w multi ale i w singlu będzie moźna grać niemcami i dokopać angolom,bo moźe programiści wezmą przykład z chłopaków z germanfrontu których mod po prostu wyglada ekstra a beta jest naprawdę nie zła.
Z tego co widać po obrazkach grafa będzie po prostu wypas, ale gorzej moźe być z kompem więc call 1 na pewno będzie cieszyć się popularnością tak jak jest to z moh wyszły dodatki, teraz pacyfik a na końcu i tak większość pyka w AA.
Z tego co widać po obrazkach grafa będzie po prostu wypas, ale gorzej moźe być z kompem więc call 1 na pewno będzie cieszyć się popularnością tak jak jest to z moh wyszły dodatki, teraz pacyfik a na końcu i tak większość pyka w AA.
Strona 1 / 1