Co robić???

Ludzie mam takiego zonka :? A właściwie mój brat ma :? Gdy włącza mu się komp, wszystko dzieje się wporzo, jednak po bootowaniu płyty na dole wyskakuje napis BRAK PLIKU NTLDR :evil: :evil: Idalej nie ma źadnej reakcji, tylko komp tak stoi. Więc jednymn słowem HELP :o :o :o :o :evil: :!:

Odpowiedzi: 5

lewymen :

Nie zapoznałeś się dokładnie z tym co gieras Tobie podał ( link do Artykułów w Bazie Wiedzy Microsoft – 320397 ) w którym jest napisane :
Przyczyna :
Ten problem moźe wystąpić, jeśli folder główny tabeli MFT jest mocno pofragmentowany. Jeśli folder główny tabeli MFT zawiera wiele plików, wówczas tabela MFT moźe być tak pofragmentowana, źe zostanie utworzony dodatkowy indeks alokacji. Poniewaź pliki w indeksach alokacji są mapowane alfabetycznie, plik NTLDR moźe zostać zepchnięty do drugiego indeksu alokacji. Gdy to się zdarzy, pojawi się komunikat o błędzie, opisany w sekcji Symptomy....
McScr@by
Dodano
10.06.2004 11:38:30
Dzięki EL NINO za RADĘ :!: :!: Ty to się kurna znasz na rzeczy :P :P :P Innym teź OLBRZYMIE THANKS :!: :!: A mam jeszcze takie pytanko :?: : OD CZEGO WYSKAKUJE TEN KOMUNIKAT, TO ZNACZY JAKIE SĄ TEGO PRZYCZYNY :!: MOŻE KTOS WIE :?: :lol: 8) :?
lewymen
Dodano
10.06.2004 00:04:24
lewymen:
nie wiem czy sobie poradzę
Pomoc moze nawet przegranie tego pliku z innego komputera z tym systemem.
EL NINO
Dodano
08.06.2004 00:22:59
ja jeszcze nie mialem tego problemu, a to jest to, co znalazlem na googlach
gieras
Dodano
07.06.2004 17:15:23
DZięki, ale nie wiem czy sobie poradzę :cry: :cry: Jak będę miał jakieś pytania to je tu zaraz zadam :lol:
lewymen
Dodano
07.06.2004 17:14:02
lewymen
Dodano:
07.06.2004 17:06:51
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1