co pierwsze....
mam dzis zamiar zrobic maly formacik i mam takie male pytanko, co pierwsze a co drugie , czy kolejnosc instalowania jest wazna ??? Jak doberze poinstalujesz duzej bedzie stabilnie? , podejrzewam , ze to pytanie pomoze wielu uzytkownika xpeka . :?: :P
Odpowiedzi: 6
W sumie popieram metodę B3ETON`a.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Dla widowsów:
najpierw najstarsz i na końcu xp
dla unixów/linóxów:
najpierw xp i potem te nixy z lilo :D
dla unixów/linóxów:
Dla widowsów:
dla unixów/linóxów:
dla unixów/linóxów:
Jeźeli chodzi ci o instalowanie kilku systemów, to najlepiej na końcu instalować winxp
Jak instalujesz windozy to i racja. Ale jak instalujesz xp i np. lina to xp musi być pierwszy!!
czy kolejnosc instalowania jest wazna ???
instalowanie czego?
Jeźeli chodzi ci o instalowanie kilku systemów, to najlepiej na końcu instalować winxp.
powiem ci tak :
jestem swierzo po formacie :
stery i programy instalowalem na jedno kopyto – tzn ze bez restarta tylko ladowalem wszystko za jednym razem – programy tez – cala procedura instalacji calego (podstawowego dla mnie softu zajela mi jakies 1,5h potem restarcik (za pierwszyum razem to go muli masakralnie przy starcie ) i wszystko smiga ok
potem jeszcze jednen restart profilaktyczny i juz winda smiga pelna para
jestem swierzo po formacie :
stery i programy instalowalem na jedno kopyto – tzn ze bez restarta tylko ladowalem wszystko za jednym razem – programy tez – cala procedura instalacji calego (podstawowego dla mnie softu zajela mi jakies 1,5h potem restarcik (za pierwszyum razem to go muli masakralnie przy starcie ) i wszystko smiga ok
potem jeszcze jednen restart profilaktyczny i juz winda smiga pelna para
Strona 1 / 1