co oznacza ten błąd :
Przy uruchomieniu pliku instalacyjnego programu otrzymuje następujący komunikat: Błąd przy uruchamianiu programu. "Plik (tutaj nazwa) jest połączony z brakującym eksportem KERNEL32.dll."
I drugie okienko: "Urządzenie podłączone do komputera nie działa" Plik jest na HDD, HDD skanowałem i nie ma złych sektorów Takich plików mam w jednym katalogu kilkanaście i wszystkim stało się to samo. Wcześniej działały a teraz nie chcą. Jedyna róźnica jaką zauwaźam to źe straciły swoją oryginalną ikonkę a mają taką standardowa jak plik .exe Z systemu nie usuwałem zadnych kerneli.dll a poza tym właśnie sciagnalem z sieci inny przykładowy plik instalacyjny programu i on dziala normalnie. Szlag trafił tylko te które miałem na dysku wcześniej.
Co moźe być przyczyną i jak to odkręcić źeby znowu te pliki działały.
Please help...
I drugie okienko: "Urządzenie podłączone do komputera nie działa" Plik jest na HDD, HDD skanowałem i nie ma złych sektorów Takich plików mam w jednym katalogu kilkanaście i wszystkim stało się to samo. Wcześniej działały a teraz nie chcą. Jedyna róźnica jaką zauwaźam to źe straciły swoją oryginalną ikonkę a mają taką standardowa jak plik .exe Z systemu nie usuwałem zadnych kerneli.dll a poza tym właśnie sciagnalem z sieci inny przykładowy plik instalacyjny programu i on dziala normalnie. Szlag trafił tylko te które miałem na dysku wcześniej.
Co moźe być przyczyną i jak to odkręcić źeby znowu te pliki działały.
Please help...
Odpowiedzi: 3
No i szanowni Panowie mieli rację w32.pinf czy cos takiego. Panda wymiękła i nie potrafiła wyczyścić wszystkiego ale poradzilem sobie. Niech zyje Symantec !!! Coz czlowiek uczy sie na bledach... Dobrze jezeli na cudzych...
Jeźeli uszkodziło kilka–kilkanaście plików exe ,wielce prawdopodobne źe masz wirusa.
Moźliwy teź jest błąd windy,ale stawiam na wira.
Przeskanuj czymś mocnym.
Moźliwy teź jest błąd windy,ale stawiam na wira.
Przeskanuj czymś mocnym.
He wirus nic dodac nic ujac tez tak mialem cos sie dopisalo do niego. Jest to jakis słaby wirusik bo uszkadza ikonke porgramu. Rozwiazanie skonowanie systemu aktualnionym antywirusem , spróbuj cos zainstalowac jak bendom błendy cRC to znaczy ze cos jest w pamieci a i nasz kochany program Winzip sprawdza czy cos do niego nie zostalo dopisane wiec jak go masz to mozesz sprawdzic czy nie wywalc ci komunukatu o cRc.
Strona 1 / 1