co oznacza ten błąd :

Przy uruchomieniu pliku instalacyjnego programu otrzymuje następujący komunikat: Błąd przy uruchamianiu programu. "Plik (tutaj nazwa) jest połączony z brakującym eksportem KERNEL32.dll."
I drugie okienko: "Urządzenie podłączone do komputera nie działa" Plik jest na HDD, HDD skanowałem i nie ma złych sektorów Takich plików mam w jednym katalogu kilkanaście i wszystkim stało się to samo. Wcześniej działały a teraz nie chcą. Jedyna róźnica jaką zauwaźam to źe straciły swoją oryginalną ikonkę a mają taką standardowa jak plik .exe Z systemu nie usuwałem zadnych kerneli.dll a poza tym właśnie sciagnalem z sieci inny przykładowy plik instalacyjny programu i on dziala normalnie. Szlag trafił tylko te które miałem na dysku wcześniej.
Co moźe być przyczyną i jak to odkręcić źeby znowu te pliki działały.
Please help...

Odpowiedzi: 3

No i szanowni Panowie mieli rację w32.pinf czy cos takiego. Panda wymiękła i nie potrafiła wyczyścić wszystkiego ale poradzilem sobie. Niech zyje Symantec !!! Coz czlowiek uczy sie na bledach... Dobrze jezeli na cudzych...
skakanek
Dodano
10.12.2003 20:19:24
Jeźeli uszkodziło kilka–kilkanaście plików exe ,wielce prawdopodobne źe masz wirusa.
Moźliwy teź jest błąd windy,ale stawiam na wira.
Przeskanuj czymś mocnym.
MarcinX
Dodano
07.12.2003 21:18:32
He wirus nic dodac nic ujac tez tak mialem cos sie dopisalo do niego. Jest to jakis słaby wirusik bo uszkadza ikonke porgramu. Rozwiazanie skonowanie systemu aktualnionym antywirusem , spróbuj cos zainstalowac jak bendom błendy cRC to znaczy ze cos jest w pamieci a i nasz kochany program Winzip sprawdza czy cos do niego nie zostalo dopisane wiec jak go masz to mozesz sprawdzic czy nie wywalc ci komunukatu o cRc.
FAtman
Dodano
07.12.2003 21:16:36
Anonymous
Dodano:
07.12.2003 20:50:26
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1