CO NOWEGO W GIERKACH RPG

OD DŁÓŻSZEGO CZASU NIE MOGĘ ZNALEŹĆ GRY W KTÓRĄ BYM GRAŁ I GRAŁ I NIE MIAŁ DOSYĆ, OSTATNI RAZ TAK PYKAŁEM W SAKRED ALE CO TERAZ, GDZIE SZUKAĆ TAKIEGO RPG SA, GDZIE PORUSZASZ SIĘ SWOJĄ POSTACIĄ ROZWIJASZ JEJ UMIEJĘTNOŚĆI CECHY I TAKIE TAM EWOLUCJE, GDZIE ZDOBYWASZ ZŁOTO ABY KUPOWAĆ U KUPCÓW NOWE ZBROJE I BROŃ KTÓRĄ DODATKOWO MOŻNA PODKRĘCIĆ, GDZIE TAKIEJ SZUKAĆ?, JAK KTO WIE W CO MOŻNA POGRAĆ TO NIECH PISZE JAKIEŚ TYTUŁY:?: :!: :idea:

Odpowiedzi: 5

spróbuj morrowinda 3. nie przeszedłem ale niezła gra. dość cięźka. o wiele lepszy jest Gothic, kaźda część i1i2 i noc kruka.
klonpiotr
Dodano
01.02.2005 20:48:03
Ze wskazaniem na Fallout 2 8)
Jeśli ktoś lubi dłuuuuugie godziny spędzać przy wykonywaniu questów to z pewnością moźna polecić Morrowind, szczególnie, źe z dodatkami mozna go juź kupić za grosze
Termi
Dodano
01.02.2005 20:20:51
RPG to gatunek, w którym trzeba docenić starsze gry:
Baldur's Gate II, Fallout 2 albo Planescape Torment ;–)
Mrówek
Dodano
01.02.2005 02:21:42
Lineage 2 – sieciowe rpg normalnie płatne, ale za moźna grać za darmo na prywatnych serwerach
www.lineage2.com
Zakochasz się w niej.

Grę sciągasz za darmo ze strony producenta, ale poniewaź prywatne serwery obsługują trochę wcześniejszą wersję to musisz sciągnąć ją z jakiegoś serwera z plikami.

A potem musisz podmienić plik z przekierowujący na prywatny serwer, zarejestrować na tym serwerze konto i potem to juź tylko zabijać potwory, zbierać kasę. kupować lepszy sprzęt, rozwijać postać, zaciągnąć się do klanu, zdobywać, lub bronic zamki i mieć duuuuuźo czasu :)
Jeśli cię zaciekawiłem to napisz mi na prywatną wiadomość
Termi
Dodano
01.02.2005 01:15:38
raq1:

GDZIE SZUKAĆ TAKIEGO RPG SA, GDZIE PORUSZASZ SIĘ SWOJĄ POSTACIĄ ROZWIJASZ JEJ UMIEJĘTNOŚĆI CECHY I TAKIE TAM EWOLUCJE, GDZIE ZDOBYWASZ ZŁOTO ABY KUPOWAĆ U KUPCÓW NOWE ZBROJE I BROŃ KTÓRĄ DODATKOWO MOŻNA PODKRĘCIĆ, GDZIE TAKIEJ SZUKAĆ?,

Praktycznie kaźdy cRpg.
Był temat o cRpg poszukaj.
MarcinX
Dodano
01.02.2005 00:31:43
raq1
Dodano:
01.02.2005 00:26:06
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1