Co myślicie o tym gifie?
Jak wam sie podoba > jakies sugestie?
http://benusso.republika.pl/baner.gif
Pozdrawiam
http://benusso.republika.pl/baner.gif
Pozdrawiam
Odpowiedzi: 20
A co sądzicie =>O TYM??
A mnie sie nie otworzyl
Dzięki wprowadzeniu ograniczenia na rowzmiar obrazka i wielkości pliku, uźytkownicy mają bardziej wyrównane szanse.
gieras:
aligatorku niebadz taki nerwowy, to byla tylko mala wymiana zdan :wink: :wink:
Następnym razem oberwę smoczkowi skrzydełka :mrgreen: :mrgreen:
avatek jest calkiem calkiem ale tamten poprzedni byl lepszy, niestety slay3r nas skrzywdzil swoim postanowieniem. widac tak musi byc, ale... chyba ma nawet racje, bo "co za duzo to niezedrowo". :?
pbartek:dobra nic nie było okej :lol: :lol: :lol:
Właśnie, nic nie było i aby nie było źe jednak coś jest to trzy posty idą do śmieci. Koniec czaterii i pisania byle czego aby tylko licznik skoczył...
pbartek:dobra nic nie było okej :lol: :lol: :lol:
Właśnie, nic nie było i aby nie było źe jednak coś jest to trzy posty idą do śmieci. Koniec czaterii i pisania byle czego aby tylko licznik skoczył...
co myslicie o moim avartarku co??? pomógł mi ko zmniejszyć PAWEK ijemu dieki wielkie dzieki Ci.i co myslicie o tym??
A jak glosowac??gieras:moglby byc bardziej kolorowy, ale ok
UPDATE: Moj avatek poszedl do konkursu :D niestety tamten byl lepszy :cry: ale zobaczymy 8)
moglby byc bardziej kolorowy, ale ok
UPDATE: Moj avatek poszedl do konkursu :D niestety tamten byl lepszy :cry: ale zobaczymy 8)
A wogule da sie cus takiego zrobic?Przez jakis progs??A powiec podoba ci sie moj?? :cry:gieras:jak zmienic moj avatarek aby niebylo tla tylko byl przezroczysty ?? mozecie pomoc ?? mam np gifconstructionpro ale tam chyba niema takich opcji
jak zmienic moj avatarek aby niebylo tla tylko byl przezroczysty ?? mozecie pomoc ?? mam np gifconstructionpro ale tam chyba niema takich opcji
A co o tym?? http://agnieszka.ranek.pl/not4blog/gif/0405.gif Napiszcie :D Niechcialo mi sie szukac.Wiec dalem ten.Zeszta mialem go od poczatku. :D Tak jak Pawek
Po głębokich przemyśleniach i uwagach ze strony grona moderatorów, postanowiłem wprowadzić ograniczenia rozmiarowe avatków konkursowych.
I tak:
Wielkość obrazka to max: 140 x 130
i wielkość pliku to max: 20 kb
Osoby które zgłosiły się juź do konkursu a ich avatary nie spełniają wymogów mogą je warunkowo zmienić, ale tylko raz.
Update:
Jeszcze tylko:
Młodys
Proszony o wymianę.
I tak:
Wielkość obrazka to max: 140 x 130
i wielkość pliku to max: 20 kb
Osoby które zgłosiły się juź do konkursu a ich avatary nie spełniają wymogów mogą je warunkowo zmienić, ale tylko raz.
Update:
Jeszcze tylko:
Młodys
Proszony o wymianę.
Jak narazie to aź 8 :?
Ale ciagle czekam :)
Ale ciagle czekam :)
a ile osób sie zgłosio :lol: :?:
Co do rozmiaru to mefisto_k mógłby trochę go zmniejszyć tak do 140 pixeli na szerokość. Zresztą mefisto_k jak narazie się nie zgłosił to karnych nie dostanie :) .
okej :lol:
następny post typu "okej", lub podobny zostanie usunięty.......aligator..........
następny post typu "okej", lub podobny zostanie usunięty.......aligator..........