Co mi się popsuło i wyskakuje taki komunikat ...
Witam !!!
Mam problem z moim Win Xp Media Center Edition. Włączam dzisiaj kompa a tu taki komunikat sie na ekranie pojawia. U góry jest napisane: "winlogon.exe – Application Error".
Poniźej jest napisane "The instruction at "Ox01254a50" referenced memory at "0x01254a50". The memory could not be "written".
I jeszcze troszke ponizej jest napisane.
"Click on OK to terminate the program"
i linkijke poniej jest napisane
"Click CANCEL to debug the program"
I pozniej mam do wyboru OK albo Cancel. Obojetnie co klikne to komp resetuje mi sie i nie chce sie ponownie uruchomic. Watpie czy jest to jakis wirus bo mam Norton Antyvirus 2005 oryginal ;–) Prosze ludzo pomzcie mi bo to mnie denerwuje.
Mam problem z moim Win Xp Media Center Edition. Włączam dzisiaj kompa a tu taki komunikat sie na ekranie pojawia. U góry jest napisane: "winlogon.exe – Application Error".
Poniźej jest napisane "The instruction at "Ox01254a50" referenced memory at "0x01254a50". The memory could not be "written".
I jeszcze troszke ponizej jest napisane.
"Click on OK to terminate the program"
i linkijke poniej jest napisane
"Click CANCEL to debug the program"
I pozniej mam do wyboru OK albo Cancel. Obojetnie co klikne to komp resetuje mi sie i nie chce sie ponownie uruchomic. Watpie czy jest to jakis wirus bo mam Norton Antyvirus 2005 oryginal ;–) Prosze ludzo pomzcie mi bo to mnie denerwuje.
Odpowiedzi: 3
[FAQ] Często zadawane pytania.... Pierwszy od górytomrod:A gdzie jest ten temat bo nie moge go znalezc ?
A gdzie jest ten temat bo nie moge go znalezc ?
W temacie przyklejonym jest o "witten" – zobacz.
Strona 1 / 1