CO MAM ZROBIĆ ZEBY ZMIENIĆ HASŁO "IPC$"????? prosz
Co mam zrobić i jak mam zmienić hasło bo w sieci jak ktoś hce wejść do mojego kompa to sie pyta o HASŁO i pisze moja nazwaIPC$ co mam zrobić NIECH MI KTOŚ POMOZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a i jeszcze jedno pytanko co mam zrobić z crackiem "NIBY" go zainstalowałem ale on nic niepoprawił jak mam to zrobić kto do mnie napisze to udostępnie mi cracka do XP–ka moje @ misiuu3@wp.pl lub grelon@szkola.net PROSZE O POMOC !!!!!!!!!!
Odpowiedzi: 3
I. nie wiem ilu masz userow w sieci ale dobrym zwyczajem jest wylaczyc konto goscia.
II. Załuz odpowiednim uzytkownikom konta i przydziel do grup
III. Zasoby przydzielaj do grup nie do userow chyba ze sa to urzytkownicy o specjalnych uprawnieniach, lub domowe katalogi userow.
IV. W przypadku duzej ilosci userow rzadaj czestej zmiany passwd jak i weryfikacji hasel co do zlozonosci i niepowtarzalnosci.
II. Załuz odpowiednim uzytkownikom konta i przydziel do grup
III. Zasoby przydzielaj do grup nie do userow chyba ze sa to urzytkownicy o specjalnych uprawnieniach, lub domowe katalogi userow.
IV. W przypadku duzej ilosci userow rzadaj czestej zmiany passwd jak i weryfikacji hasel co do zlozonosci i niepowtarzalnosci.
ech
zmienic hasło czy je wogóle wyłaczyc?
ludzie piszcie dokładnie swoje pytanie bo to jest całkiem co innego !!!
wyłaczyc ?
Musisz włączyc konto goscia lub uruchomic "kreatora sieci" mimo wszystko jeszcze raz
to tyle co do wyłaczania
zmienic hasło czy je wogóle wyłaczyc?
ludzie piszcie dokładnie swoje pytanie bo to jest całkiem co innego !!!
wyłaczyc ?
Musisz włączyc konto goscia lub uruchomic "kreatora sieci" mimo wszystko jeszcze raz
to tyle co do wyłaczania
nie wiem czy chodzi nam o to samo, ale alt ctrl del i zmień hasło
Strona 1 / 1