Co kupić???
chce dokupić dysk twardy z serialem ata :D i o tak zey był od 120 gb do 160 gb :? I co wybierać ?? Doradzajcei błagam!!!
Odpowiedzi: 7
Ja jeszcze taki głupi to ja nie ejstem,zeby odóźnić sata od ata
btw, po przeczytaniu topik,a nadal mam emntlik w głowie, jaki dysk kupić 120 gb z sata'ą, bo zastanawiałem się nad maxtorem diamondem 9 bo 10 jest droga jeszcze :/ :?
P.S czy sa WD raptor 120 gb, bo to powiem,źe wymiata 10.000 obrotów to jest cosik :D :P
btw, po przeczytaniu topik,a nadal mam emntlik w głowie, jaki dysk kupić 120 gb z sata'ą, bo zastanawiałem się nad maxtorem diamondem 9 bo 10 jest droga jeszcze :/ :?
P.S czy sa WD raptor 120 gb, bo to powiem,źe wymiata 10.000 obrotów to jest cosik :D :P
Xior:adik154:jak sata to samsungi. Było juz na forum, wiec wystaczyło poszukać :?
a zapomniałeś co mówiłes jakiś czas temu
TUadik154:Ad1.
Ja nigdy bym juz Samsunga nie kupił bo dysk tej firmy posiadałem i z dnia na dzień padł a pozatym był bardzo głośny.
weź baracudę niezawiedziesz się
chodzi o ATA :evil: a ATA to nie SATA...
adik154:jak sata to samsungi. Było juz na forum, wiec wystaczyło poszukać :?
a zapomniałeś co mówiłes jakiś czas temu
TU
adik154:Ad1.
Ja nigdy bym juz Samsunga nie kupił bo dysk tej firmy posiadałem i z dnia na dzień padł a pozatym był bardzo głośny.
weź baracudę niezawiedziesz się
jesli sata to nikt nie najeźdźał, wystarczy uwaźnie czytać
nie wiem ,ale słysząłem bo wszyscy najeźdźali na samsungi,a tu prosze sata w samsungu i jest wszystko w porząsiu :P
ja mam dysk WD. Cichy i strasznie szybki.. rozne opinie
slyszalem u mnie spisuje sie znakomicie...
slyszalem u mnie spisuje sie znakomicie...
jak sata to samsungi. Było juz na forum, wiec wystaczyło poszukać :?
Strona 1 / 1