Co kupic win xp HE czy win xp pro ????????
mam pytanie co kupic win xp pro czy HE roźnica w cenie jest czy one tak bardzo sie róźnia ??? czy HE ma zdalny dostęp ??? prosze powiedzcie cos mam win 98 a chcem zmienic
Odpowiedzi: 9
Witam
kupić tańszy
pozdrawiam
woytec60
kupić tańszy
pozdrawiam
woytec60
Pro jest lepszy.
Ale czy jest sens wydawania prawie 2 razy więcej na pro ??
Ja jako zwykły user nie widziałem róźnic między Pro a Home.
Ale czy jest sens wydawania prawie 2 razy więcej na pro ??
Ja jako zwykły user nie widziałem róźnic między Pro a Home.
Kolego, tyle razy juz tu pisano o takiej czy innej wersji (OEM, BOX). Moze gdybys poszukal, nie mialbys takich rozterek ?
Obojetnie z czym system zostal zakupiony, czy z mysza, czy z CD, zostaje przypisany do plyty glownej. Jesli ten system zostal juz przez tego kogos aktywowany, to kupujesz wtedy pirata.
Obojetnie z czym system zostal zakupiony, czy z mysza, czy z CD, zostaje przypisany do plyty glownej. Jesli ten system zostal juz przez tego kogos aktywowany, to kupujesz wtedy pirata.
to co jeźeli ktoś kiedys instalował a jak mi sprzeda oema z myszka która kupił .
I odrazu przepraszam ze umiesciłem nowy temat gdzie nie powinienem Rabe przepraszam!!!!
I odrazu przepraszam ze umiesciłem nowy temat gdzie nie powinienem Rabe przepraszam!!!!
Samo kupno tak, ale czy to co dostaniesz nie będzie w konsekwencji piratem to juź inna bajka – nie chodzi o lewy nośnik, ale o to czy ktoś teog wcześniej nie instalował – o wersji OEM mowa.
widziałem ze na alegro mozna kupić niedrogo windowsa czy to jest legalne
Windows XP Professional zdecydowanie
Pro bez dwóch zdań 8) :D
http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=20456 :twisted: :twisted:
w archiwum mnostwo tematów porownujacych WIn XP Pro & HE
poczytaj i wybierz czy wystarczy ci Home czy moze dolozysz troche i kupisz Pro
porownanie tu
w archiwum mnostwo tematów porownujacych WIn XP Pro & HE
poczytaj i wybierz czy wystarczy ci Home czy moze dolozysz troche i kupisz Pro
porownanie tu
Strona 1 / 1