Co jest z tym nowym GG
witam, czy cos jest nie tak z tym nowym gg, zauwazylem ze rozmawiam sobie z kims, potem zamkne okno rozmowy i ktos znow pisze do mnie ja klikam by sie pojawilo okno i program wisi.... wyglada jak by sie zaciol a po np minucie sie odblokuje i widze jak leca teksty napisane przez kogos. na starym gg bylo normalnie
Odpowiedzi: 17
Tomi!:Co do nowego GG czyli wersji 7.0...
haha to czemu na jednym z banerków jest napisane 8.0? :P
Masz chyba kolego zbyt bujną wyobraźnię :D Wiesz ja teź się umiem w PSD bawić, i mwieź mi na słowo bykonałbym bardziej ciekawą pracę. A to źe wstawiłęś do tego x reklam to tylko świadczy o twoim stosunku do gg. Zastanów jak by wyglądał twój ukochany komunikator [zakładam źe jest inny niź GG] jak by posiadał np. 30 bannerów 3x popup i grom wie co jeszcze ??
PS. Widać źe nie wiedziałeś sam co robiłeś :D Na gg jest wer. 8.0 a ty coś o wer. 7.0 piszesz :D :lol:
PS. Widać źe nie wiedziałeś sam co robiłeś :D Na gg jest wer. 8.0 a ty coś o wer. 7.0 piszesz :D :lol:
heheh :lol: no to juz byla by przesada....
Co do nowego GG czyli wersji 7.0 które zostanie wydane jeszcze w tym roku to będzie wyglądało tak
u mnie np czasami opoznienia raz a czasami nie chcial sie polaczyc z serwerem..zainstalowalem ,,Tlen,,i jest klarownie
polecam
polecam
gusioo:Co do Skype to te rozmowy są płatne z tego co się orientuję :|
Platne sa na telefony stacjonarne. Uzytkownicy Skype moga dzwonic od siebie za free.
bluzgmaster:skype nie ma :P ale za to moźe dzwonić na telefony stacjonarne :D ktoś jeszcze tutaj uźywa skypa? :D
Mój setny post :D
I setny post teź bez sensu jest.
Najlepiej IMO działa konnekt. Moźna sobie gadać z GG tlenem, jabberem i po lanie. Wiec wypas.
Co do Skype to te rozmowy są płatne z tego co się orientuję :|
skype nie ma :P ale za to moźe dzwonić na telefony stacjonarne :D ktoś jeszcze tutaj uźywa skypa? :D
przezuccie sie na tlena albo skypa albo cos innego
komunikatorow jest jak mrowkow
wybirac jest w czym jest
polowa z nich dziala duzo lepiej i do
tego maja mozliwosc gadania z gg
komunikatorow jest jak mrowkow
wybirac jest w czym jest
polowa z nich dziala duzo lepiej i do
tego maja mozliwosc gadania z gg
no to jak by ktoś nie widział to:
ten łańcuszek to jest źart
w dodatku napisałem przed źe beznadziejny łancuszek przecieź kaźde łańcuszki to głupoty :D
ten łańcuszek to jest źart
w dodatku napisałem przed źe beznadziejny łancuszek przecieź kaźde łańcuszki to głupoty :D
bluzgmaster:przecieź wiem źe to ściema z tym SMSem
To po co to piszesz ? Moźe ktoś się dał nabrać ?
przecieź wiem źe to ściema z tym SMSem
www.gadu–gadu.pl
Uwaga! Informujemy źe NIE ZAMIERZAMY wprowadzać opłat za korzystanie z Gadu–Gadu, a informacje o konieczności wysłania SMSa na numer 79XX są NIEPRAWDZIWE. Zespół Gadu–Gadu
Uwaga! Informujemy źe NIE ZAMIERZAMY wprowadzać opłat za korzystanie z Gadu–Gadu, a informacje o konieczności wysłania SMSa na numer 79XX są NIEPRAWDZIWE. Zespół Gadu–Gadu
www.gadu–gadu.pl
i jeszcze ten beznadziejny łańcuszek :/
Od 1 Listopada, komunikator Gadu–Gadu będzie płatny, z powodu konieczności kupna nowych serwerów. Na znak protestu przeslij tą wiadomośc dalej
Przepraszamy za klopoty z dostepem do serwerow GG w dniach 24.10 2004, ktore moga nastapic ze wzgledu na prace przy wprowadzeniu nowego systemu taryfikacji. Od poniedzialku (24.10) serwery GG beda juz calkowicie stabilne. Od poniedzialku uruchomienie dostepu na kolejne 30 dni nastapi 15 sekund po wyslaniu SMSa o tresci twoj_numer_GG na numer 7955 za 9,88 + VAT Producent GG zamierza wprowadzić opłaty za korzystanie z programu Firma SMS Express uznała, źe aby uporać się z ciągłymi kłopotami z łączeniem się z serwerem musi zainwestować w nowe łącza i serwery. Dodatkowo producent GG uznał, źe większość uźytkownik w zaprzestaje korzystania z GG na korzyść innych komunikator w. W tej chwili są przeprowadzane badania i wykonywane są statystyki ilości przesłanych wiadomości przez Twoje GG. Jeźeli wyślesz tą wiadomość do minimum 10 (im więcej tym lepiej) Dostaniesz darmowe GG TO NIE JEST ŻART
Od 1 Listopada, komunikator Gadu–Gadu będzie płatny, z powodu konieczności kupna nowych serwerów. Na znak protestu przeslij tą wiadomośc dalej
Przepraszamy za klopoty z dostepem do serwerow GG w dniach 24.10 2004, ktore moga nastapic ze wzgledu na prace przy wprowadzeniu nowego systemu taryfikacji. Od poniedzialku (24.10) serwery GG beda juz calkowicie stabilne. Od poniedzialku uruchomienie dostepu na kolejne 30 dni nastapi 15 sekund po wyslaniu SMSa o tresci twoj_numer_GG na numer 7955 za 9,88 + VAT Producent GG zamierza wprowadzić opłaty za korzystanie z programu Firma SMS Express uznała, źe aby uporać się z ciągłymi kłopotami z łączeniem się z serwerem musi zainwestować w nowe łącza i serwery. Dodatkowo producent GG uznał, źe większość uźytkownik w zaprzestaje korzystania z GG na korzyść innych komunikator w. W tej chwili są przeprowadzane badania i wykonywane są statystyki ilości przesłanych wiadomości przez Twoje GG. Jeźeli wyślesz tą wiadomość do minimum 10 (im więcej tym lepiej) Dostaniesz darmowe GG TO NIE JEST ŻART
calkowita porazka z tym gg ostatnio widze ze ma tez jakies przerwy w dzialaniu
U mnie teź się to zdaźa, to tak jakby serwery GG były baardzo wolne. Wiadomości czasami są przesyłane z 1–2 min. opóźnieniem. Coś jest nie tak....
Strona 1 / 1