Co jest grane???
Jakieś 2 tyg. temu załoźyłem sobie neta tzw. "radiówkę". No i na pierwszy rzut oka wszystko wporząsiu, ale zastanawia mnie jedna rzecz: w ciągu dnia nie mogę się podłączyć z serwerem aby w coś zagrać, np. na battle.net w warcrafta. Natomiast wieczorem gdzieś po 22.00 wszystko ok gram w warcrafta przez neta i nawet kazaa sciąga, bo w dzień to raczej jej to nie wychodzi.
Jeśli wiecie co robić to piszcie :!::!::!::!::!::!:
Jeśli wiecie co robić to piszcie :!::!::!::!::!::!:
Odpowiedzi: 4
Osobiście nie wiem dokładnie jak to zrobić i na jakiej zasadzie to działa, ale zapewne Twój admin ma do tego odpowiednie oprogramowanie. Najlepszą radą jest poprostu pogadać z adminem. W kilku przypadkach to poskutkowało, moźe w Twoim teź akurat. :wink:
a moźe wiecie jak to się robi, tzn. co trzeba zrobić zeby do godziny X wszytskie programy typu p2p były zablokowane :?: :?: :?:
Admin twojej sieci zablokował, a to po to by nie obciąźać łącza wtedy gdy korzysta z niego najwięcej uźytkowników. Musicie się zebrać większą grupa i pójść pogadać z dostawcą internetu. :)
to pytanie powinienes skierowac do admina swojej sieci zapewne blokuje p2p do godz 22:00 bo wszyscy sciagaja cos w dzien i zapychaja lacze to tyle
Strona 1 / 1