Co jakiś czas (nieokr.) Office XP chce płytę instalacyjną
Czy ktoś moźe mi odpowiedzieć na pytanie dlaczego tak się dzieje i jak temu zaradzić?
On poprostu chce coś zainstalować , a jak się nie zgodzę to nie działa, a sama operacja trwa zaledwie chwilkę, dłuźej niź poszukiwanie samej płytki CD.
Z góry dziękuję z kaźdą poradę.
On poprostu chce coś zainstalować , a jak się nie zgodzę to nie działa, a sama operacja trwa zaledwie chwilkę, dłuźej niź poszukiwanie samej płytki CD.
Odpowiedzi: 6
jury:Czy ktoś moźe mi odpowiedzieć na pytanie dlaczego tak się dzieje i jak temu zaradzić?
Moźesz uruchomić instalatora i wybrać "uruchom wszystko z mojego komputera" Juź nie zapyta o płytkę nigdy.
Ale IMO to trochę bez sensu bo 90% tego co zainstaluje i tak nigdy nie wykorzystasz jako zwykły user piszący w Wordzie czy uźywający Excel'a
nie tak do końca, gdy uzywałem office 2000 miałem tak jak w temacie postu, wkładałem płytke system coś sobie instalował i tak w kółko, ciągle się upominał o włoźenie płytki, teraz uźywam office 2003 i mam spokój, nie wiem jak to jest ale nie miałem jeszcze ani jednego takiego komunikatu.
najłatwiej instalować wszystkie dodatki jakie oferuje program wtedy nie trzeba sić martwić źe program będzie krzyczał o płytke gdy będziemy robić coś w pośpiechu.
Miałem podobne objawy, jak uźywałem Evidence Eliminator.
Jeźeli go uźywasz, to sprawdź dokładnie ustawienia.
Jeźeli go uźywasz, to sprawdź dokładnie ustawienia.
Niektóe opcje trzeba doinstalowywać.
Powodem moźe być, źe podczas instalacji uźywałeś często opcji – instaluj wraz z pierwszym uzyciem... Nie ma się czego bać – zapodaj mu płytke i tyle...
Strona 1 / 1