co instalujecie po formacie?

Ja instaluje tak:

1. avast lub kaspersky
2. mozilla firefox
3. sterowniki
4. GG + "winamp" + "tune up utlites2006" + "nero6" + "office" + "adobe reader 7.05" + "DC++ v0.3" + "bitcomet"

Odpowiedzi: 9

Lia:
Po formacie to ja najpierw wgrywam windowsa ;)
Potem sterowniki do płyty głównej, grafiki, dźwięku, monitora...

ministerPL ucz się od kobiety co się robi po formacie albo postaw porządnie pytanie.

8) Pozdro.
moohomor
Dodano
25.02.2006 19:10:22
Ja robie podobnie tylko ze za pomoca dostarczonego systemu przez producenta lsptopa przywaracanie systemu i tylko aktualizacje aktualne no i oprogramowanie typu office itd.
Przemysław Zawadzki
Dodano
25.02.2006 16:47:26
generalnie to ja laduje obraz i wystarczy zaktualizowac definicje wirusow, poprawki i tyle :) a i uaktualnic zakladki
STMan
Dodano
25.02.2006 16:43:14
Po formacie to ja najpierw wgrywam windowsa ;)
Potem sterowniki do płyty głównej, grafiki, dźwięku, monitora, drukarki i skanera.
Następnie programy niezbędne większe i mniejsze :)
Na końcu antywirusa i firewalla (w moim wypadku NIS) i modem od neo i tworzę wtedy połączenie.
Po tych zabiegach zabieram się za kosmetykę :)
Pozdrawiam
Lia
Dodano
25.02.2006 14:43:38
ministerPL:
Ad@$:
Nic nie formatuję nigdy :D.

P.S. Do dupy temat :mrgreen:.

mozesz nie udzielac sie nie natemat tutaj mialo byc co instalujecie a nie czy formatujecie !!

Pomyśl! Skoro nie formatuję to jak mogę wgrywać coś po formacie?
Ad@$
Dodano
25.02.2006 11:59:40
Zalezy firewall od sp2 jest strasznie ubogi w funkcje wiec np kerio personal firewall lub zone alarm jest dobrym wyborem do dodatkowej ochrony komputera. Osobiscie uzywam firewall od sp2 poniewaz moj w.lan router ma wbudowany fireall takze nie obciazam sobie dodatkowo komutera ale jezeli nie posiadasz spzretowego firewall to softwareowy napewno da ci bardzo duzo kontrole nad twoim komputerem a szczegolnie napewno bedzeisz zadowolony z kerio jest po polsku prosty w obsludze i nie zamula komputera
ps. oczywiscie kiedy zainstalujesz juz jakis firewall to wylaczamy firewall od sp2.
Przemysław Zawadzki
Dodano
25.02.2006 11:44:33
Ad@$:

mozesz nie udzielac sie nie natemat tutaj mialo byc co instalujecie a nie czy formatujecie !! :evil: . P.S. fire wall od SP2 nie wystarcza jeszcze instalujesz jakiegos ? wyslij mi odpowiedz na PW zeby nie zasmiecac topic'a
ministerPL
Dodano
25.02.2006 11:39:36

Ad@$
Dodano
25.02.2006 11:11:18
Troche dziwne pytanie ale jezeli juz sie przytrafi ze musze zrobic format to napierwszym miejscu instaluje (przy wyloczonym internecie) antivirus z najnowszymii definicjami plus firewall nastepnie szybciutko aktualizacje a potem to programy ktore sa mi nie zbedne
Przemysław Zawadzki
Dodano
25.02.2006 11:04:01
ministerPL
Dodano:
25.02.2006 10:52:45
Komentarzy:
9
Strona 1 / 1