Co chwilę wywala internet - POMOCY
Witam, moj problem polega na połączeniu przec ethernet - moim dostawca internetu jest kablówka wiec dostalem modem, stosowną płytę oraz kartke z IP oraz resztą konfiguracji. Jednak gdy wszystko juz wpisze tam gdzie trzeba i włącze sobie mój ukochany internet potrafi on po minucie czasami nawet wczesniej sie powiesic( wtedy otwieram wlasciwosci polączenia daje napraw i juz wszystko jest ok ale niestety na kilka sekund chociaz zdazalo sie ze smigal pare ladnych godz bez problemu). Postanowiłem z moim problemem udac sie do kablówki gdzie dostalem nowy modem ale i on nie pomaga, natomiast pan od spraw techniczych stwierdzil ze wg nich wszystko jest ok i wina lezy po stronie mojego nowiutkiego acerka. Dodam takze ze jakies 2tygodnie temu kozystalem z internetu przez ta sama kablowke tylko w innej czesci miasta i problemu nie bylo. Jesli ktos ma pomysł co z tym zrobić bardzo proszę o kontakt aha jakby co to system przeinstalowalem lacznie z formatem C:/ i naprawde nie mam pojęcia jak do tego podejsc.
Odpowiedzi: 1
Może jednak byś panu od spraw technicznych powiedział ,że niech przyjdzie do Ciebie i na swoim laptopie (jeśli ma) sprawdzi , czy to rzeczywiście kwestia Twojego sprzętu , czy jednak linii.
Strona 1 / 1