co 5 – 10 minut wywala mi gg
Witam
jak w temacie czy moźe być jakaś inna przyczyna tego zjawiska ( kiedy siedzę na gg nagle słoneczka robią sie szare i wszystkie wiadomości wysłane ode mnie i do mnie ok. minutę przed tym nie dochodzą. Jest to bardzo uciąźliwe gdyź muszę wysyłać niektórerzeczy po 20, 30 razy źeby doszły) niź wina dostawcy internetu lub serwów gg???
Dodam jeszcze źe ten problem występuje u mnie juź od ok. 3 tygodni
POZDRO i z góry dzięki za pomoc
jak w temacie czy moźe być jakaś inna przyczyna tego zjawiska ( kiedy siedzę na gg nagle słoneczka robią sie szare i wszystkie wiadomości wysłane ode mnie i do mnie ok. minutę przed tym nie dochodzą. Jest to bardzo uciąźliwe gdyź muszę wysyłać niektórerzeczy po 20, 30 razy źeby doszły) niź wina dostawcy internetu lub serwów gg???
Dodam jeszcze źe ten problem występuje u mnie juź od ok. 3 tygodni
POZDRO i z góry dzięki za pomoc
Odpowiedzi: 3
Tia. To gdy zlapie kapcia w aucie, znaczy ze pomoze jazda innymi ulicami :P .sdcom:ROZWIAZANIEM JEST UZYCIE INNEGO KLIENTA NP. TLENA TAM CI JESZCE SKRZYNKE ZA FRIKO DADZA...
Chlopaki, moze serwery GG sa w tym czasie niedostepne ? Moze zainstalowanie GG w starszej wersji ? Jakas 6.0 czy cos kolo tego ?
sam program gg ma wade – nie raz sie zdarza na niektorych kompach zupelnie przypadkowe iz gg sie po prostu rozlacza z serwerem lub zawiesza.... A TY WIDZISZ WLACZONE GG !!! LUB NIE!! I JETSES PEWEN ZE JESTES NA GG A CIE NIE MA !!! ROZWIAZANIEM JEST UZYCIE INNEGO KLIENTA NP. TLENA TAM CI JESZCE SKRZYNKE ZA FRIKO DADZA...
ja równieź mam ten problem czasmi, czy ktoś wie co z tym zrobić??
pzdr
pzdr