co 5 – 10 minut wywala mi gg
Witam
jak w temacie czy moźe być jakaś inna przyczyna tego zjawiska ( kiedy siedzę na gg nagle słoneczka robią sie szare i wszystkie wiadomości wysłane ode mnie i do mnie ok. minutę przed tym nie dochodzą. Jest to bardzo uciąźliwe gdyź muszę wysyłać niektórerzeczy po 20, 30 razy źeby doszły) niź wina dostawcy internetu lub serwów gg???
Dodam jeszcze źe ten problem występuje u mnie juź od ok. 3 tygodni
POZDRO i z góry dzięki za pomoc
jak w temacie czy moźe być jakaś inna przyczyna tego zjawiska ( kiedy siedzę na gg nagle słoneczka robią sie szare i wszystkie wiadomości wysłane ode mnie i do mnie ok. minutę przed tym nie dochodzą. Jest to bardzo uciąźliwe gdyź muszę wysyłać niektórerzeczy po 20, 30 razy źeby doszły) niź wina dostawcy internetu lub serwów gg???
Dodam jeszcze źe ten problem występuje u mnie juź od ok. 3 tygodni
POZDRO i z góry dzięki za pomoc
Odpowiedzi: 20
niby tak ale jak na razie na forum tesh nikt mi nie pomógł :D
P.S.
Wszyscy tak narzekają źe kazaa sciąga syfy a u mnie działało wszystko dobrze dopółki nie spróbowałem przerzucić się na bit torrenta(azureus, bit comet)i na e mule(oczywiście nie naraz) na początku wszystko działało a później źaden z programów nie chciał nic sciągać ( ani kazaa ani źaden z wymienionych)
P.S.
Wszyscy tak narzekają źe kazaa sciąga syfy a u mnie działało wszystko dobrze dopółki nie spróbowałem przerzucić się na bit torrenta(azureus, bit comet)i na e mule(oczywiście nie naraz) na początku wszystko działało a później źaden z programów nie chciał nic sciągać ( ani kazaa ani źaden z wymienionych)
Hunter86:powiedział, źe nie ma pojęcia ,ale popyta na forum :D
no to masz admina co sie zna na rzeczy :P
powiedział, źe nie ma pojęcia ,ale popyta na forum :D
a co mówił aministrator??
A teraz źeby było fajnie to jestem po formacie i gg dalej mi wywala
Nie mam juź sił do tego i chyba będe musiał zacząć się do tego przyzwyczajać :(
Nie mam juź sił do tego i chyba będe musiał zacząć się do tego przyzwyczajać :(
Słusznie. :twisted:
tak tylko źe ostatnio mam teź problem z netem
I dlatego chyba jednak dostawca
Jutro idę z nim pogadać :D
I dlatego chyba jednak dostawca
Jutro idę z nim pogadać :D
Ja uzywam Tlena od dwoch lat i nigdy się nie zepsuł. Tymczasem GG gdy uzywalem przez pół roku wysypywał się co chwila. A na necie ludzie non stop mają problenm z tym komunikatore. Spojrzmy prawdziwe w oczy. GG jest najbardziej prymitywnym i niezaawansowanym komunikatorem. Bardzo wolno jest rozwijany. Ma mało funkcji.
Dzisaiaj gdy jest tyle o wiiele lepszych komunikatorów nie ma sensu pozostawac przy gg. :idea:
Dzisaiaj gdy jest tyle o wiiele lepszych komunikatorów nie ma sensu pozostawac przy gg. :idea:
Hunter86:nie mam za miaru robić formata dla gg :D
Dopiero w ostateczności
ja w ostatecznosci bym właśnie obwiniał dostawce internetu////
nie mam za miaru robić formata dla gg :D
Dopiero w ostateczności
Dopiero w ostateczności
nie mam za miaru robić formata dla gg :D
Dopiero w ostateczności
Dopiero w ostateczności
Hunter86:Ja wcześniej nie narzekałem na gg bo nie miałem tego problemu ale w tym wypadku(tlena tak samo wywala jak gg) jest to chyba wina dostawcy neta
a próbowałeś postawić nowy system,zainstalować tylko sterowniki i gg, i wtedy zobaczyć czy ci nadal wywala??
Ja wcześniej nie narzekałem na gg bo nie miałem tego problemu ale w tym wypadku(tlena tak samo wywala jak gg) jest to chyba wina dostawcy neta
fidelio:Ech.. GG od lat się sypie i ciagle wszyscy maja z nim problemy, ale dzielnie przy nim trwają... Ludzie zainstalujcie sobie Tlena albo WpKontakt i po problemach. :)
czesc, umnie gg dziala normalnie i nie mam zadnych problemow jedynie jak mam wylaczone gg na 2 godziny mi sie rozwala na nowo musze dac instalke ale normalnie dziala i nie narzekam a wyzej wymienione komunikatory "tlen, wpkontakt" nie dzialaja najlepiej mialem tlen przez rok i mi sie rozwalilo wiec zrezygnowalem z tego komunikatora, tak samo bylo z wpkontakt. To moje gg 5199462
Ech.. GG od lat się sypie i ciagle wszyscy maja z nim problemy, ale dzielnie przy nim trwają... Ludzie zainstalujcie sobie Tlena albo WpKontakt i po problemach. :)
hunter – a spróbuj zmienić numer gg
to zainwestuje wpoczte ale szybka np. yahoo.... lub prywatna grupe dyskusyjna... problem....
mi sie tak dzialo w kwietniu ale teraz zrobilem reinstal gg i jakos dziala
to teraz wam powiem cos smiesznego tlen nie pomógł i wywala go tak samo ( na przemian z gg) a gg mam w wersji 6.1 build 158
Nie są to teź serwy bo mam plugina do power gg i na początku to ja wybieram z którym serwem sie łączę i na wszystkich to samo
POZDRO
Nie są to teź serwy bo mam plugina do power gg i na początku to ja wybieram z którym serwem sie łączę i na wszystkich to samo
POZDRO
hahahah jak bys sie wiedzial ze program gg ma wady... inny klient przytoczony tlen nie wylacza i nie rozlacza sie sam pokazujac jednoczesnie ikony gg dostepnego! – jak juz tak ci do zartu z ulicami... poszukaj na google..... a co do gg jak wam sie wydaje ze padlo to prosze http://www.komunikatory.org/monitor.html – tam znajdzecie aktualny stan ggEL NINO:Tia. To gdy zlapie kapcia w aucie, znaczy ze pomoze jazda innymi ulicami :P .sdcom:ROZWIAZANIEM JEST UZYCIE INNEGO KLIENTA NP. TLENA TAM CI JESZCE SKRZYNKE ZA FRIKO DADZA...
Chlopaki, moze serwery GG sa w tym czasie niedostepne ? Moze zainstalowanie GG w starszej wersji ? Jakas 6.0 czy cos kolo tego ?