CM4
Niech ktoś mi wytłumaczy, dlaczego ta gra jest taka prostacka??? Ludzie. Tam nie ma moźliwości grania innym ustawieniem niz 4–4–2. to jakis absurt!!! Tylko kiedy oponent jest wybitnie cieniutki mozna pokombinować z formacją. poza tym nic dodac nic ująć.
heh...
kolorowe jarmarki... lalala
heh...
kolorowe jarmarki... lalala
Odpowiedzi: 8
CM4 po ustawieniu juź kilku lat jest wolniejszy od źółwia. Niewiele lepiej jest w CM 03/04, ale da się wyźyć. Co do znikających bramek, to są to pewnie spalone.
Co Ty opowiadasz?
Jak znikają bramki?
Przecieź dajesz na raport i wszystko gra.
A po za tym co to taki sceptycyzm do tak znakomitej gry.Jeźeli ktoś pykał juź we wszystkie części Cm i to bardzo długie godziny to jemu naprawdę się spodoba Cm4. Fakt chodzi mułowato , ale jak dasz bazę na mniejszą i procek 1,5 GHZ to bez problemu tak jak pozostałe części starsze
Jak znikają bramki?
Przecieź dajesz na raport i wszystko gra.
A po za tym co to taki sceptycyzm do tak znakomitej gry.Jeźeli ktoś pykał juź we wszystkie części Cm i to bardzo długie godziny to jemu naprawdę się spodoba Cm4. Fakt chodzi mułowato , ale jak dasz bazę na mniejszą i procek 1,5 GHZ to bez problemu tak jak pozostałe części starsze
w cm4 znikają bramki. np. gdy strzelisz jakąś to ona nigdzie nie bedzie zapisana w wyniku bedzie tylko przez sekunde i znika. na szczescie załatwie sobie cm 03/04
Z CM 03/04 jest tak w stosunku do CM 4, jak z CMR 3 do CMR 4 na PC.
W kaźdym razie ja umiem sprzedawać zawodników (czasem gorzej z kupowaniem, ale kilka znaczących sukcesów odnotowałem – np. sprowadzenie Ivana Bosnjaka za 130 tys. do 3. ligi francuskiej). Gram Brestem na pełnej bazie.
W kaźdym razie ja umiem sprzedawać zawodników (czasem gorzej z kupowaniem, ale kilka znaczących sukcesów odnotowałem – np. sprowadzenie Ivana Bosnjaka za 130 tys. do 3. ligi francuskiej). Gram Brestem na pełnej bazie.
Na szczęście jest juź CM 03/04 :D
Jakoś w CM4 grałem ustawieniem 4–3–3, więc dziwi mnie to, źe nie moźesz grać innym niź 4–4–2.
Jakoś w CM4 grałem ustawieniem 4–3–3, więc dziwi mnie to, źe nie moźesz grać innym niź 4–4–2.
CM 4 jest cały zbagowany i pełen błędów. :x Totalna poraźka, Działa wolno, strasznie muli, sprzedać kogoś to prawdziwy cud w tej grze itd. :cry: Po prostu klęska. :!:
Moźe bym się pośmiał tylko nie wiem z czego!!!
Co to jest CM4??????????
hahahahahahahahahahaaaaaaaa :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :?: :?: :?: :?: :?: :!: :!:
Co to jest CM4??????????
hahahahahahahahahahaaaaaaaa :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :?: :?: :?: :?: :?: :!: :!:
No i ? :shock:
Ten post niesie jakies przeslanie czy co ? Mamy sobie zyly zaraz ciac ?
Ten post niesie jakies przeslanie czy co ? Mamy sobie zyly zaraz ciac ?
Strona 1 / 1